11 Mart 2015 Çarşamba

Nars || And God Created The Woman Eye Kit- Far Paleti




Veee işte beklenen anlardan biri...

2015 wishlistimdeki ürünlerden birini daha yılın ilk yarısına bile gelmemişken aldım ve bugünde sizlerle fikirlerimi paylaşıyorum. Ohoo Nars yeni palet çıkardı sen hala bunda mısın diyebilirsiniz ama her yeni şeye nasıl yetişeyim bu da can, bu da cüzdan :)

Ayrıca bu palet renkleriyle ve bir kaç artısıyla daha kesin alacaklarımdandı, nitekim alındı da.
Hemen geçelim yorumlarıma..




Kutudan 6 renkten oluşan bir far paleti, bir tane seyahat boyu wide contour brush #43 ve Nars'ın far bazının küçük boyu çıkıyor. Açıkçası far bazını da böylece deneme fırsatı bulacağım için ekstra almak istemiştim bu paleti.


Paletin dışı klasik Nars ambalajları gibi rubbery yani silgimsi dokuda. İçinde kapağı büyüklüğünde bir aynası var. 6 far da ışıltılı ve doğal tonlarda. Hem gündüz hem gece makyajlarında kullanabileceğiniz, küçük ve hafif olduğundan yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün.

Farlarda hafif tozutma oluyor. Ancak pigmentasyonları bazsız da kullansam güzel. Üst sıra soldan sağa doğru: Bellisima II, Kalahari I, Night Clubbing.
Alt sıra soldan sağa: Alahambra I, Galapagos, Coconut Grove.
Benim favori renklerim ise; Kalahari I ve Galapagos oldu.
En sevmediğim de en az pigmentasyona sahip olduğu için Bellisima II.

Farları uygulamak ve dağıtmak çok kolay. Bazla kullanırsanız (illa kendi bazı olmak zorunda değil) kalıcılıkları tabi ki daha da uzun oluyor. Bazsız 3-4 saat sonra hafif hafif çizgilerde birikmeye başlıyor.




Gelelim Nars'ın en meşhur ürünlerinden biri olan Smudge Proof far bazına. Lipglossa benzeyen bir ambalajı var. Ucu süngerli aplikatörü sayesinde bence uygulama kolaylaşıyor. İlk sürdüğünüzde beyaz kremsi bir görüntü oluşurken dağıttığınızda renksiz bir hal alıyor.

Çok az bir miktarı yeterli oluyor.
Evet renkleri daha canlı, daha kalıcı, daha sabit hale getiriyor. Alır mıyım? Alabilirim.
Size önerir miyim? Eğer göz kapaklarınız aşırı yağlıysa, önermem çünkü bence çok yağlı göz kapaklarında bu kadar iyi sonuç vermeme ihtimali var ama onun dışında herkese öneririm.

Eğer bu kadar para çöpe gitmesin diyorsanız bu şekilde setlerden küçük boyunu deneyip öyle alın derim.

Son olarakta fırçadan bahsedelim. Sık ve yumuşak kılları olan bu fırçayı en çok gözümün dış kısmına koyu renk uygulamada kullandım çünkü fırçanın formu dış köşelere v şeklinde uygulama yapmaya çok müsait. Düz kısmıyla göz kapağına far uygulamakta mümkün. Olmazsa olmaz bir fırça mı?
Hayır, bu paketten çıkmasaydı almazdım ama boyu küçük olduğundan özellikle seyahatlerde yanıma alabileceğim fırçalardan olacak gibi gözüküyor.
Bu üç ürünün bulunduğu paket 180 tl idi. Şuan hala Sephora'larda satılıyor. Bence yeni far paleti geldiği için bir süre sonra kaldırılır o nedenle almayı düşünenler elin çabuk tutsun derim.

Sevgiler...

* 2015 Wishlist yazımı okumak isteyenler burdan okuyabilirler.
* Yazıdaki son iki görsel mavi gözüktüğü için üzgünüm. Işığın azizliğine uğramışım ve yazıya eklerken farkettiğimden düzeltemedim.

5 yorum:

  1. Pastel tonları sevdiğim için bu palette hoşuma gitti, özellikle fırçaya bayıldım.Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Sürekli gidip geldiğim bir ürün :) renkleri neredeyse her palette mevcut aslında diyorum ama bir yandan da yok çok güzel diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende bir süre arada kaldım ama sephora'ya girip çıktıkça dayanamadım:)

      Sil
  3. Çok güzel bir palet,renkleri her zaman kullanılabilecek tonlar :)

    YanıtlaSil