1 Şubat 2015 Pazar

YSL || Rouge Volupte Shine 9




Sanırım makyajı seven, hele ki ruj hastası herkes Ysl rujların en azından ambalajlarına hastadır. En azından ben öyleyim. Evet fiyatları uygun değil hatta en pahalı ruj markalarından biri bile diyebiliriz. Yine de koleksiyonumda bir kaç tane olmalı diye düşünerek almıştım.





Doğruya doğru, bir çok markada daha da uygun fiyatlara bu rengi bulabilirsiniz ama dediğim gibi bazen benim de ambalajı için dayanamayıp ürün aldığım oluyor.




Şimdiye kadar elimde olan rujların en ağırı diyebilirim. Tamam gülle gibi değil ama normal rujlardan daha ağır. Altın rengi, orta kısımdan ürünün rengini görebildiğiniz ambalaj tasarımı çok şık ve kaliteli. Gerçekten lüks ürün kullandığınızı farkediyorsunuz.




Çok örtücülüğü olmayan şeftalimsi bir nude. Özellikle açık tenliyseniz ve dudaklarınızda doğal bir renk istiyorsanız güzel bir ruj. Renkli lip balmlardan biraz fazla pigmentasyonu. Ben Babylipslerin mor olanına benzettim.
Dudakta ıslak bir görüntü veriyor. 
Kalıcılığı orta diyebilirim. Çoğunlukla günlük makyajlarımda nadiren de yoğun smokey göz makyajı yaptığımda tercih ediyorum.




Açıkçası 95 tl'yi hak edecek bir renk ya da yapısı yok. Ambalajının gösterişi ve Ysl oluşu dışında kesinlikle daha uygun fiyatlı markalarda da bulunulabilecek bir ürün.

Şimdiden mutlu haftalar.

2 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum sana görüntüsü hoşuma giden ürünleri almayı ben de severim :) Hele ki bitince kıyamayıp atamayanlardanım orası çok fena :)) Rujların ambalajı söz konusu olduğunda Guerlain ve Ysl iki sevdiğim marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha hiç ambalajına bayıldığım ruj bitirmedim belki bende kıyamam henüz bilemiyorum:) ayy guerlain'e de bi şans versem mi?:)

      Sil