17 Ekim 2014 Cuma

Kim Kardashian'ın Kırmızı Halı Seçimleri

Seveni de sevmeyeni de çok olan bir ismi bugün "Kırmızı Halı Seçimleri" köşemizde ağırlıyoruz. Kim Kardashian'ın tam olarak mesleği nedir hala çözebilmiş değilim ama vikipediada yazdığı kadarıyla bir çok ( iş kadınlığı, mankenlik, şarkıcılık, modellik vs.) mesleği varmış. Neyse her şey bir yana şüphesiz ki bir çoğumuz kendisini tanıyoruz. Ben de bu nedenle bir çok moda eleştirmeninin 'rüküş' diye tabir ettiği stilini biraz incelemek istedim.




2013 Met Gala:









Riccardo Tisci tasarımı bu tuvaleti moda eleştirmenleri ve bloggerlar tarafından günlerce konuşulmuştu. Kimi koltuk kumaşına, kimi perdeye, kimi de yastık yüzüne benzetmiş; kimse de beğenmemişti. 
Küçük bir azınlık "hamile sonuçta" gibi savunmalarda bulunmuş ancak hamile olduğu halde şahane görünen diğer ünlüler kırmızı halıda boy gösterince Kim yine rüküş ilan edilmişti.
Bu görüntü hakkında bunca bilirkişiden yorum yapılmışken bana söz düşmez. Kaldı ki söyleyecek sözümde yok, hakikaten bir felaket.



2011 Critics' Choice Award:







Şüphesiz ki bir çoğunuz gibi bende kara kaşlı kara gözlü kadınlara kırmızıyı çok yakıştırıyorum. Özellikle biraz kıvrımlı vücutta çok kadınsı ve seksi duruyor. Vera Wang elbisenin dikiminden mi kumaşından mı bilemiyorum ama askı kısmı ve göbek bölümünde acayip potluklar var ve benim gözümü çok tırmalıyorlar.
Etekteki uçuş uçuş, parçalı görüntü hoşuma gitti. Açık bıraktığı dalgalı saçları da çok güzel.



2009 Emmy Awards:







Beyaz tek kollu, vücudunu saran Ina Soltani tasarımı tuvaleti gerçekten sade ve elegan gözüküyor. Ten rengiyle şahane olmuş. Dumanlı göz makyajı ve nude dudakları da stilini tamamlıyor fakat o kocaman halka küpelerden gözümü alıpta diğer detaylara doya doya bakamıyorum.
Bir çift küpe bir görüntüyü anca bu kadar rüküşleştirebilirdi bence.



2010 Emmy Awards:







Marchesa tuvaletini çok beğendim. Yaka detayı sadelikten çıkarmış tuvaleti.
Topuzu ve makyajı da bu zarif görüntüyü gayet güzel ortaya çıkarmış.
Kim Kardashian'ın sade ve şık görüntülerinden biri.



2011 Grammys:









Kaufman Franco imzalı, altın rengi ışıltılı, bol dekolteli tuvaleti ben beğenmedim. Hem rengi çok dikkat çekici, hem göğüs dekoltesi fazla bir de yetmemiş gibi yırtmacı var. 
Christian Louboutin ayakkabılarına aşık oldum. Bambaşka parçalarla şahane kombinlenebilirmiş.

Bu görüntüsü bana çok basit geldi.





2013 Mademoiselle C Cocktail Party:






Geçtiğimiz yıl katıldığı Mademoiselle c filminin partisinde tercih ettiği Givenchy elbisesinden resmen nefret ettim. Belki çok daha zayıf ve küçük göğüslü birinde hoş durabilecekmiş ama bu kadar dekolte Kim için çok fazla.
Sanki elbisenin önünün modeli öyle değilmişte Kim Kardashian'da böyle durmuş gibi.



Met Gala 2014:






Lanvin tuvaletinin göğüs kısmı çok hoş. Renk olarakta beğendim ama belden altta sanki elbise ona büyük geliyormuş gibi garip bir görüntü var. Lorraine Schwartz takıları çok zarif ve tamamlayıcı gözüküyor.
Makyajına ve doğal görünümlü saçına da bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.




Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party 2014:








Celia Kritharioti tuvaletinin etek kısmındaki kırışıklıkları saymazsak şahane diyebilirim. Renk süper, A formu kesimi  Kim'e çok yakıştırdım. Bir parça göğüs dekoltesi fazla olsa da elbisede başka aşırılık olmadığından beni çokta rahatsız etmedi.

Elbiseyle hemen hemen aynı renkteki rujunu, hafif dalgalı saçlarını da çok beğendim. Oldukça kadınsı görünmesine rağmen hiç bir zorlama yok görüntüsünde.





Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party 2011:






Dolce&Gabbana elbisesini çok sevdim. Yaka ve etek detayları çok vamp bir görüntü kazandırmış. Geniş dalgalı saçları ve smokey makyajı da çok hoşuma gitti.
Lorraine Schwartz takılarından sadece küpeleri beğendim. Nedense bileklik pek hoşuma gitmedi ancak genel olarak beğendim diyebilirim.





Tabi ki Kim Kardashian'ın daha bir çok katıldığı tören ve tercih ettiği kıyafetler var. Bunlar sadece benim seçtiklerim. Peki siz hangi görüntüyü daha çok beğendiniz?
Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler... 

2 yorum:

  1. makyaj markası var ya onun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum. Mesleğini çözemedim derken kadının her iş dalında parmağı var o anlamda çözemedim demiştim:)

      Sil