2 Ekim 2014 Perşembe

Bobbi Brown Allık - Apricot

Selamlar!
Geçtiğimiz hafta ilk kez Bobbi Brown'dan iki parçalık bir alışveriş yaptım. Bu alışverişteki parçalardan biri de birazdan detaylıca konuşacağımız allık. Boyner Online'da indirimden yararlanarak hiç aklımda yokken bi baktım bir anda alıvermişim.









Bobbi Brown allıkları Youtube'da ki Kanada'lı bir youtuberdan sürekli duyuyordum. Resmen merakıma ve indirime yenik düşüp aldım yoksa aklımda pek yoktu.







Kare, üst kapağından allığın rengini görebildiğiniz küçük bir ambalajı var. Sade bir tasarım ama keşke bir aynası olsaymış dedirtiyor.




Açtığınızda canlı hatta neona yakın bir pembeyle karşılaşıyorsunuz. Bu tonların hafifçe uygulandıklarında verdiği sağlıklı görüntüyü çok seviyorum. 

Fazla sürmediğiniz sürece gerçekten doğal bir görüntü elde ediyorsunuz.




Renk verişi şahane, fırçanın ucuyla aldığımda bile yeterli oluyor. Tozutmuyor ve kalıp gibi durmuyor. Genelde bu tarz iddialı renkleri sürdüğünüz anda kalıp gibi sabitlenip dağılması zor oluyor ama bunda dağıtma problemi yaşamadım.

Bu arada mat bir allık. İçinde sim ya da ışıltı yok.







Normal fiyatı 83 tl olan bu allığı ben Boyner'in sitesinden 50 tl'ye aldım. Her üründe indirim yok ama yine de bir göz atın derim.


2 yorum:

  1. Waww nereden aldıgınızı söylemeniz cok cok iyi olmus hemen girip bakacagım tesekkurler :) bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim inşallah beğeneceğiniz bir şey bulursunuz:)

      Sil