16 Eylül 2014 Salı

The One Volume Blast Mascara


Bugün sizlere Oriflame bünyesindeki yeni bir marka olan The One'ın beni kendine aşık eden Volume Blast mascarasından bahsedeceğim.

Tanıtım amaçlı gönderdikleri paket elime ilk ulaştığında, elimde çok rimel olduğu için açmamıştım. Bir gün nedense bu rimeli kullanmak istedim ve işte ilk kullandığım o gün beni kalbimden, pardon, kirpiklerimden vurdu :)



Mürdüm rengi çok çılgın bir tasarıma sahip olmayan ambalajı sıradan ama kendisi beni o kadar tatmin etti ki ambalajı, tasarımı falan umrumda değil artık.







İlk şahane özelliği benim sevdiğim gibi plastik fırçalı olması. Nedense plastik fırçalar benim kirpiklerimi daha mutlu ediyor, diğerleriyle rahat edemiyorum ve verim alamıyorum.









Farkındayım fırça minicik ve cılız, incecik. İlk gördüğümde "ayy bu bi işe yaramaz, resmen alt kirpik mascarası gibi" demiştim ama o lafları bir bir yuttum.
O minicik fırça kirpiklerimi çok güzel ayırdı ve uzattı.









Süper volüm verdi, adeta takma kirpik etkisi yarattı diyemem ama bu etki içinde 2-3 kat uygulamanız yeterli. Kat kat uygulamaya elverişli bir yapısı var.

Gün içinde dökülme ya da akma yapmadı. Ancak çok sulanan gözleriniz varsa biraz akabilir.








Maalesef The One markası da Oriflame gibi mağazalarda satılmıyor. Fiyatı tanıtım amaçlı 12.90'dı ama yeni katalogda nasıldır bilemiyorum. Sanırım benim hemen bir The One temsilcisi bulup bol bol bu rimelden stoklamam gerek.

Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. ilk çıktığında almıştım denemek için çok beğenerek kullanıyorum fiyatı çok uygundu ve etkisi çok güzell :)

    YanıtlaSil
  2. ben de oriflamenin mascaralarını çok beğeniyorum

    YanıtlaSil