26 Ağustos 2014 Salı

Medcezir-Eylül Buluter Stil İncelemesi

Merhaba, severek izlediğim nadir türk dizilerinden biri olan Medcezir'de ki karakterlerin stil incelemelerine nihayet başlayabildim. İlk olarak blogger olan Eylül Buluter'le başlamak istiyorum.




Bakalım siz Eylül'ün stilini ve kullandığı parçaları beğenecek misiniz?





 Eylül, parti kızı diye tanımlayabileceğimiz; kokoş, genelde cici bici ve modayı takip ederk giyinen bir karakter. Bol bol aksesuar kullanmayı sevdiğini söylemeyi de unutmayalım.







Kıyafetlerinde mutlaka göze çarpan bir detay oluyor. Ya desen, ya renk ya da bu Özlem Ahiakın tasarımı elbisede olduğu gibi  dekoltesiyle iddialı bir görüntü elde ediyor.











Tabi ki abartılı halleri de olmuyor değil. Mesela bu görselde gördüğünüz kombinde altında deri bir etek ve oldukça yüksek topuklu botlar var ve o şekilde okula gidiyor. Bu arada mavi kazağına bayıldım. Topshop marka kazak yine Eylül'ün stilinde renk kullanmaktan kaçınmadığının göstergesi.








Bu pardesüyü diziden önce Twist'te dolaşırken görüp bayılmıştım. Eylül'de görünce de onun şirin ve şeker Görüntüsüne çok yakıştırdım. Farklı desenleri bir arada kullanmasını da burda clutch ve pardesü birlikteliğinden anlayabilirsiniz.








En sevdiğim görüntülerinden biri de doğumgününde giydiği bu siyah sırt ve göğüs dekolteli püsküllü elbise Hem çok şık hem de çok seksi görünmeyi başarmış.











Eylül'ün çiçek desenli Machka pardesüsü yine benim çok sevdiğim asil duran parçalardan biri. Bu kıza niyeyse bu tarz şeyler yakışıyor. Fakat bir sürü desen ve rengi kombinlemesini her zaman çok seviyorum diyemem. Bazen inanılmaz göz yorucu olabiliyor.





Şarap rengi İnci bootielerine aşık oldum. Yine botlarıyla uyumlu Mavi marka pantolonu bana çok hitap etmese de onun her şeyden biraz stiline uyuyor. Elindeki yeşil çanta ise sanırım Tommy. Bu arada Eylül'ün dizi boyunca çokça tasarımcı çantası kullandığını da belirteyim.








Gösterişli takılar kullandığını belirtmiştim. En sevdiği şeylerden biri de statement kolyeler. Aslında Eylül karakteri takıp takıştırmayı seviyor. Dizi boyunca özellikle günlük stilinde kolyeleri, küpeleri,bileklikleri aynı anda taktığını görmek mümkün.









İlk bölümde Özgür Masur tasarımı beyaz elbisesi ve kırmızı rujuyla çok gıcıktı ama ben bu kızın o gıcık hallerine bile uyuz olmuyorum. 
Bu arada dizi boyunca Eylül'ün saç rengi hiç değilmedi. Saç boyunda da çok önemli bir değişiklik olmadı.

Genelde düz fönlü kullandığı saçlarını bazen hafif dalgalı da kullanıyor ama topladığını çok sık görmüyoruz.







Eylül çok makyaj yapmıyor ama eyeliner vazgeçilmezi. Sürekli ince siyah eyelinerla görüyoruz kendisini. Onun dışında nadiren de koyu rujlar kullanıyor.









Tek parçayla görüntüsünü renklendirdiği de oluyor. Örneğin bu Topshop marka rengarenk kazakla renkli bir görüntü elde etmiş.





Eylül plajda da rahatlığından ve şıklığından taviz vermiyor. Şortu ve üstü Topshop. Tabi ki ona prenses görüntüsünü verecek şapkası da Ozz d'sign.



Arada bir rüküş görüntüler sergilese de genel olarak evin prenses, kokoş, şeker kızı gibi giyiniyor Eylül. Peki siz onun stilini nasıl buldunuz?


* Bundan sonra Medcezir'de ki hangi karakterin stilini inceleyelim?

4 yorum:

  1. Tabiki sirasiyla mira,sude,ender ve sedef :)

    YanıtlaSil
  2. Ben eylülün stilini cok begeniyorum ayrica bundan sonra mira olabilir sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bence mükemmel bir yazı olmuş ^^
    -Hypatia

    YanıtlaSil
  4. ben bu kızın stiline bayılıyorum

    YanıtlaSil