3 Ağustos 2014 Pazar

Kısa Boylu Ünlüler


Merhabalar, bugün biraz moralimizi düzeltelim kendimizi daha iyi hissedelim diye kısa boylu ünlülerle sizleri tanıştırmak istedim. Tamam oyuncuların, show yıldızlarının, şarkıların kısacası ünlülerin bir çoğu çok güzel, fit, uzun ve çekici ama hepsi de süper değil. Bildiğiniz gibi bir de photoshop gerçeği var.

Oralara girmeyeceğim ama bu yazıda boyunuzun kısa olmasının sizin için hiç bir problem teşkil etmemesi gerektiğini göstermek istiyorum.




İlk olarak Kim Kardashian'la başlayalım. Kim'in boyu 1.59 ve sizlerinde gördüğünüz gibi oldukça kıvrımlı bir vücudu var. Buna rağmen oldukça beğenilen biri.









Kylie Minogue'da kısa ünlülerden. Son zamanlarda kendisinin ne yaptığından pek haberdar değilim ama ünlü şarkıcının boyu 1,57.








Pique'yle evlendiğinden beri daha çok ilgimi çekmeye başlayan Shakira'nın boyu ise 1.50.
Gerçekten çok zayıf olmaması ve boyununda kısa olmasına rağmen oldukça çekici olduğunu söylememe gerek yok sanırım.








Hiç sıkılmadan, defalarca izlediğim Sex and The City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker'da Hollywood'un kısa boylu bayanlarından. Boyu 1.60 olan Parker yaşına rağmen kaslı vücuduyla da dikkat çekiyor.





Nerdeyse her ay farklı bir dergi ya da site tarafından yaşayan en seksi kadın seçilen Scarlett Johansson'da boyu 1.60 olan ünlülerden. Bu yazıyı yazarken anladım ki boyunuzun seksi ya da güzel olmanız için çokta bir önemi yok. Artık eskisi gibi kesin net güzellik kalıpları hüküm sürmüyor.







Yaşı kaç olursa olsun 16'dan fazla göstermeyen Avril Lavigne'de kısa ünlüler arasında. Kendisi 1.55 ama şeker yüzü sayesinde oldukça beğenilen biri.







Mary Kate Asley Olsen ikizleri de 1.57'lik boylarına rağmen güzel kadınlar arasında. Laf aramızda çocukluklarından beri ikisini de çok beğeniyorum. Her ne kadar kimi zaman giyim konusunda saçmalasalarda kendilerine has bir stilleri var.






Hayden Panettiere'in boyu 1.55 ve kısa olduğu en çok 1.98'lik nişanlısıyla yan yanayken belli oluyor. Acaba kısa kadınların çok uzun adamları beğeniyor olması tesadüf mü?
Nedense hep sonuç böyle oluyor çünkü :)







Gelelim Eva Longoria'ya...
Kendisi ilk bir kaç sezonunu izleyip sonrasında nedense izlemeyi bıraktığım Desperate Housewives dizisinde gönlüme taht kurmuştu.
Boyu 1.57 olan Eva, bence buna rağmen hem çok güzel hem de çok seksi.








Sıradışı tarzıyla ve şarkılarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan Lady Gaga'da 1.55'lik boyuyla kısa ünlülerden. Kendisini devasa topuklu ayakkabılarla görmeye o kadar alışmışım ki kısa olduğunu görünce inanamadım.






Eveeet bu yazıdan neler anladık?

Güzel olmak için, dünya starı olmak için, beğenilmek için illa 1.80 boya ihtiyacımız yokmuş!
Önemli olan manken gibi olmak değilmiş!
Önemli olan öncelikle kalbinizi iyi tutup, sağlığınıza ve mümkün olduğunca bakımınıza özen göstermekmiş.


Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. bodur tavuk her zaman piliç kalır diye bir Söz var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla atalarımız hep çok doğru noktalara parmak basıyor:)

      Sil