17 Temmuz 2014 Perşembe

Pişti Olan Ünlüler // Tyra Banks vs. Kim Kardashian

Selam yeniden.
Pişti Olan Ünlüler kategorisinden bir yazı yazmayalı baya olmuştu. Bugün Tyra Banks ile Kim Kardashian'dan bahsedeceğim.












İki ünlü bayanın da üzerinde gördüğünüz bu mercan rengi elbisenin tasarımcısı Rachel Roy. 

Tyra Banks 2009 yılında Daytime Emmy Awards'a katılırken tercih etmiş bu elbiseyi. Kim Kardashian ise 2010 yılında Cosmetic Executive Woman Beauty Awards 'da boy göstermiş bu saten tek omuzlu elbiseyle. Dilerseniz tek tek inceleyelim kombinlerini.






Tyra Banks düz fönlü saçlarla kullanmış elbiseyi, yok denecek kadar az makyajı bana biraz hasta bir izlenim verdi. Hiç değilse göz makyajında biraz daha yoğunluk isterdim. Metal bilekliklerin ikisi fazla sadece biri olsa daha zarif durabilirdi.




Kemik rengi süet stilettoları şahane görünüyor. Aynı renk portföy çantası da elegan görüntüyü tamamlamış.
Dört dörtlük diyemem ama ince vücudunda elbise hoş durmuş.








Kim Kardashian'da Tyra'yla aynı rengi kullanmış ayakkabılarında.Louboutin marka platformlu ayakkabıları hoş.
Elindeki renkli clutch biraz gözümü tırmaladı. Sanırım siyah detayları fazla geldi bana.







Kim saçlarını topuz yapmış. Göz makyajı ise tam istediğim kararda. Dudaklarda ise şeftalimsi nude bir gloss var. Açıkçası toplu saç tamam tek kollu elbiseyle iyi gider ama bu model fazla gelmiş bu elbiseye.




Sanırım ben Tyra Banks'i daha çok seçtim. Seçimimdeki en büyük etken de Kim Kardashian'ın kıvrımlı vücudunu sevsemde maalesef bu modelin, kumaşın ve etek boyunun onu hoş göstermemiş olması.



Siz hangisini daha şık buldunuz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder