15 Temmuz 2014 Salı

Bath&Body Works Alışverişim

Merhabalar, blogumu ilk zamanlarından beri takip edenler bilirler genelde alışverişlerimi Youtube kanalımda videolarla sizinle paylaşırım ama arada bir zamanım olmadığında ve ya küçük bir alışveriş yapmışsam bloga yazmakta keyifli ve daha kısa olabiliyor.









Geçtiğimiz Cuma kuzenime doğumgünü hediyesi almak için gittiğim İstinyePark'ta Bath&Body Works'ün önünden geçerken çok güzel indirimler olduğunu gördüm ve dayanamayıp içeri girdim.
Project Pan'im sonlanmak üzere olduğundan artık ufak tefek alışverişler yapıyorum.












Bazılarınıza muhtemelen garip gelecek ama bu benim Bath&Body Work markasıyla ilk tanışmam oldu. Aslında en çok merak ettiğim şey mumlarıydı ama ben pek mum yakan biri olmadığımdan indirimde bile elim gitmedi.









Bazı ürünler %50 bazılarıysa 3 tanesi 59 tl ya da mini boy ürünler 7 tl gibi fiyatlandırılmıştı.Oldukça cazip daha önce BBW'te karşılaşmadığım kadar uygun fiyatlar vardı.










True Blue Spa serisini ilk çıktığından beri kolluyordum. İndirimin maalesef son haftasına yetişebildiğimden bir kaç ürününü bulabildim. Sağdaki nemlendirici bir duş jeli, kokusu bence çok ferah ve güzel. Severek kullanacağıma inanıyorum. Fiyatı 7 tl idi.

Soldaki ise henüz denemediğim bir göz ürünü. Ucu metal bir toptan oluşuyor. Böylece ürün göz çevrenize masaj yaparak uygulanabiliyor. 3-5 tl gibi bir fiyatı olması lazım. Normal satış fiyatı ise 30 liraymış.










İki tane küçük boy ürün aldım. Bu tarz mini boylar özellikle kısa tatiller için kurtarıcı oluyor. Tabi ki önümüzdeki aylarda tatil yolu gözükmezse seve seve evimde de kullanabilirim :)
Soldaki duş jeli, çiçeksi bir kokusu var. Kokuların kalıcılıkları nasıldır en çok onu merak ediyorum aslında.
Sonuçta bu benim ilk BBW deneyimim.

Sağdaki ise vücut losyonu. Onunda çiçekli, ferah ve birazcıkta tatlı bir kokusu var. İkisi de koku açısından Yaz-Kış kullanılabilirmiş gibi geldi.

Yanlış hatırlamıyorsam 7'şer liraydı fiyatları.









Bu duş jelleri de 10 liraya düşmüştü. Aslında sağdaki banyo köpüğü ama duş jeli olarak kullanmaktan bir zarar gelmiyor. Hem kokusu da tam çiçek bahçesi gibi.
Soldaki biraz daha tatlı ama iç baymayan bir kokuya sahip. Umarım temizlemeleri, kıvamları da güzeldir.


Benim bildiğim kadarıyla BBW daha önce hiç böyle indirim yapmamıştı ama anladığım kadarıyla artık böyle yılda iki kere indirimler yapacakmış.

Sanırım indirimlerin sıkı takipçisi olucam.
Siz Bath&Body Works indiriminden neler aldınız ya da neler almak isterdiniz?


xoxo

4 yorum:

  1. Canım forever red adlı parfümü tavsiye ederim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum süper kokuyor hatta çok sevdiğim bir arkadaşımda almış çok memnun ama indirimde değildi ve elimde çok fazla parfüm olmadığından şimdilik erteledim:)

      Sil
    2. canım merhaba bende şu göz ürününden aldım henüz kullanma fırsatım olmadı sen denedin mi memnun kaldın mı merak ettim :))

      Sil
  2. Ben de bir BBW hastasıyım.
    Şu aralar Forever Sunshine'ı kullanıyorum, kokusu harika, tam bir yaz kokusu
    Herşeyi güzel,seçmesi öyle zor ki

    Aldıklarını güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil