4 Şubat 2014 Salı

Beyonce'nin Kırmızı Halı Seçimleri

Herkese merhabalar!
Çoğumuzun hastası olduğumuz Beyonce'yi bugün kırmızı halıdaki seçimleriyle bloguma konuk etmek istedim. Umarım eğlenerek okuduğunuz bir yazı olur.


2008 GRAMMY AWARDS:

Allahım sen bana Elie Saab bir tuvaleti beğenmediğim günleri de mi gösterecektin?
Maalesef straplez, kalçaya kadar taş ve ışıltı detaylı alt kısmı açık mavi tüllerden oluşan bu tuvaleti hiç mi hiç beğenmedim. Elie Saab tasarımı olduğu da aklımın ucundan bile geçmezdi.

Acaba bu rengi Beyonce'ye mi yakıştıramadım diyorum ama tuvaletin modelide hoş değil. Neyse kıyafeti dışında sanırım benim bu kadına yakıştırmadığım tek saç rengi bu siyahlı sarılı saçma sapan renk.
Saçını da, kendisini hasta gibi gösteren makyajını da, tasarımcısına deli olduğum elbisesini de hiç beğenmedim.



Düşünüyorum 2008'de moda böyle miydi diye ama böyle bile olsa o yıla göre yorumlayamayacağım çünkü bütüne baktığımda şuan ki Beyonce deil sanki.


2010 GRAMMY AWARDS:







Stephane Rolland imzalı pudra rengi tuvaleti bence fena değil. Yalnız en çok takıldığım konu Lorraine Schwartz takıları. O kadar dikkat çekiciler ki gözümü alamadım.
Böyle hafif tonlarda bir elbiseye o takıları yakıştıramadım açıkçası.


2012 GRAMMY AWARDS:



2012 yılında "Love On Top" şarkısıyla geceden ödülle ayrılan Beyonce, gördüğünüz siyah beyaz tulumuyla benim çok hoşuma gitti.
Osman tulumunu çok beğendim. Beyonce'nin kıvrımlı vücudunda çok hoş olmuş. Jimmy Choo ayakkabıları, makyajı ve saçı da kıyafetini tamamlamış. Bu sade, şık ve zarif halini çok sevdim.

2012 MET BALL:




Siyah dantel uzun kollu tuvaletin etek kısmındaki siyah-mor tülleri bile beğendim ama sanki
Givenchy Haute Couture bu tuvalet Beyonce'yi olduğundan çok daha şişman göstermiş.
Bu kadar hareketli bir kıyafet için saçı bu kadar sakin seçme fikrini çok beğendim. Nude makyajı da tüm dikkatin elbiseye yönelmesini desteklemiş.
Dediğim gibi elbise güzel ama Beyonce'de olmamış.


2007 GOLDEN GLOBE AWARDS:



Valla bugünden itibaren hayatımda en çok tasarımlarını giymek istediğim Elie Saab'dan soğuyacağım. Biraz eskilere gidelim bakalım Beyonce o zaman nasıl giyiniyormuş dedim. Bu fotoğrafı buldum. 
Evet üstündeki derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı, bol taşlı tuvalet Elie Saab imzalı.

Tabi gençlik herkes hata yapabilir. Ama bu kadar fazla dekolte Beyonce bile olsa çirkin duruyor bence.
Altın renkleri ve ışıltıları kendisine çok yakıştırmama rağmen bu görüntüde çok basit buldum.

2009 GOLDEN GLOBE AWARDS:




Şu kolye için bir dakikalık saygı duruşu istiyorum. O kadar param olsa o kolyeyi alsam bile asla taş bebek gibi taşıyan Beyonce'nin tırnağı olamam heralde. Kadın heykel gibi resmen.
Bu defa giydiği Elie Saab tasarımını hem renk hem de model olarak kendisine çok yakıştırdım. Sanki elbise, saç, makyaj değil de gerdanlığını star ilan etmiş kadın. Çokta iyi etmiş ama!

Bu şahane gerdanlık ise Lorraine Schwartz.

2013 MET GALA:


Bu görüntü bana resmen "beterin beteri var" lafının somut kanıtı gibi geldi. Yukarıda bir sürü görüntüsüne laf ettim aha bu çıktı karşıma.


Sen Beyonce'sin niye böyle şeyler yapıyorsun ya?
Tasarımı Givenchy bu tuvalet hayatımda gördüğüm en kötü şey olabilir ya da ben gerçekten zevksizim. Hadi turunculu siyahlı alevimsi desenli tuvaleti görmiyim diyorum ama o aynı desenden çizme giyme fikri nerden çıktı?
Bu durumda sadece saçlarını ve makyajını beğendim. Hızlıca başka bir görüntüye geçmek ve bunu unutmak istiyorum.


2011 MET GALA:


Ben bu yazıyı yazana kadar bu kadının bu kadar zevksiz seçimler yaptığının farkına varmamıştım. Sahne kostümlerini ne kadar beğeniyorsam, kırmızı halı seçimlerini de bir o kadar beğenmedim.




Beyonce'nin balık formlu elbiseleri sevdiğini bir çoğumuz biliyoruz. Sevsin de zaten o canım vücuda yakışıyor ama yürümesini bile zorlaştıran abidik gubidik şeyler olmasın ya.

Öncelikle saçını ve makyajını sevdim. Elbisenin oval formlu göğüs dekoltesi de çok hoş bence. Emilio Pucci imzalı tuvaletin horizontal deseni ve etekteki tüller ise facia. Kadın güzel ama kıyafet seçimleri kötü. Kim giydiriyor bu kadını allahaşkına!

2009 BET AWARDS:

Nedendir bilinmez bu kadına rengarenk kıyafetleri yakıştırıyorum. Bu renkli Balmain elbisesiyle de oldukça enerjik ve seksi gözüküyor bence. Ayakkabıların da hastası oldum.
 



Saçlar, küpeler ve belli belirsiz makyajı da inanılmaz hoşuma gitti. Tam bir Latin neşesi bu haliyle. Oh bee sonunda baştan aşağıya beğendiğim bir halini buldum içim rahatladı.

2013 LİFE İS BUT A DREAM PREMİERE:

İşte bu! Aynı anda hem çok şık, hem çok güzel, hem de çok zarif olunabilceğinin ispatıdır bu görüntü. Yazının sonuna doğru sanırım keyfim yerine geliyor.




Bir çok kişi sarı saçını eleştirmişti, açıkçası ben de bayılmıyorum ama genel olarak bu görüntüye bakınca bana pek batmadı.
Aslında bol transparan göğüs dekoltesi olan bu Elie Saab tuvalet o kadar zarif durmuş ki, ben bayıldım. Pembemsi tonlardaki makyajı da görüntüsüne ayrı bir güzellik katmış.


2013 CHIME FOR CHANGE:

Bu da son olsun. Maşallah kadın yememiş içmemiş ödül üstüne ödül almış, davetten davete koşmuş. Ben yazmaktan yoruldum o gitmekten yorulmamış.
Gidicek tabi bende bu kadar başarılı olsam ben de giderdim koşa koşa ödülleri toplamaya.
 


Payetlerle süslü mini elbisesi Gucci.
Yine elbisenin payetleriyle uyumlu bootie tarzdaki ayakkabı seçimini de çok hoş buldum.
Bordomsu kahverengimsi ruju tabi ki şahane taşımış. Saçları belki toplu olabilirdi ama o da gözümü tırmalamadı.

Bu halini de sevdim.


Siz Beyonce'nin en çok hangi görüntüsünü beğendiniz?

2 yorum:

  1. Ben en cok 2012 grammy odullerindeki siyah beyaz elbiseyi begendin cok guzel olmus :))

    YanıtlaSil