20 Şubat 2014 Perşembe

Benefit // Pillow Talk- Ruj

Merhaba herkese, geçtiğimiz aylarda Sephora'nın yaptığı indirim her ne kadar biraz sinirimi zıplatsa da           ( çalışanlar yüzünden ) ben de bir kaç ürün alıp deneyimleme fırsatı buldum. Bunlardan biri de Benefit'in Pillow Talk isimli ruju oldu. Bu benim ilk Benefit ürünüm olduğu için biraz daha özel açıkçası :) 





Çok özelliği olmayan siyah üzerine beyaz detaylı bir ambalajı var. Rujlarda bildiğiniz gibi en çok kapakların bir süre sonra yalama olup olmayacağıyla ilgileniyorum. Bunda hiç öyle bir izlenime kapılmadım. Gayet sağlam gözüküyor.





Yapısından bahsedecek olursak oldukça kremsi, balmların bile üstüne uyguladığınızda güzel renk veren ışıltılı bir ruj olarak tanımlayabilirim. Bu arada içinde sim vs. yok ışıltısı tamamen sheer bir görüntü.






Çok tatlı pembe renkte. Özellikle yaz aylarında ya da baharda tercih edebileceğiniz yüzünüze sağlıklı ve renkli bir görüntü verecek bu ruj hem renk hem de yapı olarak benim çok hoşuma gitti.





Dudaklarımda kesinlikle kuruma yapmadı. Işıltılı görüntüsü nedeniyle kurutmanın aksine sanki ürün dudağımdayken sürekli dudaklarım nemli gibi hissettim ve bu çok hoşuma gitti.




Ben Sephora indiriminden 30 tl'ye aldım. Açıkçası sadece Benefit'ten bir ruj denemek için o parayı verdim. Düşünücek olursak asla muadili bulunmayacak bir renk değil. Gerçi ben o kadar sevdim ki hala iyi ki almışım diyorum :)


* Arkadaşlar; bloguma ve Youtube kanalıma eskisi kadar vakit ayıramadığımı biliyorum. Bunun bir çok sebebi var aslında. Yine de bu yazıda, bu konuyla ilgili üzgün olduğumu ve elimden geldiğince hızlı bir şekilde eski tempoma dönmeye çabalayacağımı söylemek istedim.

Sevgiler...

2 yorum: