21 Ocak 2014 Salı

The Balm - Hot Mama Allık

Merhaba !
Hemen hemen her blogger tarafından aylar yıllar önce yazılan Hot Mama'yı bir de ben inceleyeyim dedim. The Balm markası bildiğiniz gibi Gratis'ler de satılıyor. Fiyatları birazcık tuzlu olsa da sık sık indirime girdiğinden yüz güldürüyor.
Ben de 2013 yılında bir indirimde almıştım bu allığı.



Artık The Balm ambalajlarından bahsetmemden sıkılmış olabilirsiniz ama ben yine de söyleyeceğim. Kapak tasarımları, resimler şahane ve eğlenceli. Önce vintage görsellerle neşelendirilmiş  karton bir kutudan çıkarıyorsunuz. Daha sonra aynı fotoğraflı mıknatıslı kapağı açtığınızda kutunun boyunda bir ayna çıkıyor karşınıza.
Karton olmasına rağmen ambalajlar inanılmaz sağlam bu arada.




Ürün herkes tarafından Nars'ın Orgasm allığına muadil olarak gösteriliyor. Bu konuda bir şey söylemem doğru olur mu bilmiyorum çünkü Orgasm'a sahip değilim. Fakat görsellerden gerçekten benzediği kanaatine vardım bende.


Şeftali tonlu ama içinde hafif pembelikte barındırdığını düşündüğüm bu allığı kullandığım zaman aydınlatıcı sürmüyorum. Çünkü yüzüme allığın ışıltısı yetiyor.
İçinde altın rengi ışıltıları var.
İnanılmaz pigmentli bir allık. Maalesef birazcık tozutma yapıyor ama benim için çokta büyük bir sorun olmadı. Ben sabah sürdüğümde öğleden sonra rengi azalmaya başlıyor. Eğer o süreden sonra hala dışardaysam biraz tazeliyorum.


Açıkçası çok ışıltılı ve hem şeftali hem de pembelik olduğundan ben her ten rengine olabilir diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla indirimsiz fiyatı 27-28 tl olmalı. Eğer indirimleri takip ederseniz yarı fiyata almanız mümkün. 
Keyifli günler...


2 yorum:

  1. Mat allıklarımdan sıkıldığım zaman elim hemen buna gidiyor :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ışıltı istediğimde buna sarılıyorum:)

      Sil