25 Ocak 2014 Cumartesi

Essence Stay Matte Lip Cream 01 Velvet Rose

Merhaba, umarım haftasonunuz güzel geçiyordur. 
Son alışverişlerimde farkettim ki her alışverişe çıktığımda mutlaka bir dudak ürünü alıyorum. Bu kadar çok alınca da denedikçe çabucak sizinle paylaşmak istedim.
Essence mat görünümlü bir likit ruj serisi çıkarmıştı. Ben mat rujları genelde koyu renklerde seviyorum ama onca renk seçeneği içinde elim oldukça dudak rengine yakın bir tona gitti.




Öncelikle ambalajın dışındaki yapışkan izleri için kusura bakmayın. Malum ürün koruma bantlarının yapışkanlığı ne yaparsak yapalım peşimizi bırakmıyor.


Ben bu tarz  gloss ya da rujların uzun olması yerine minik hem gramaj hem de yer olarak az olmasını seviyorum. Gece minik bir çantaya bile atabilirsiniz. Hatta gramajı az olduğundan çok kullanırsanız bitiredebilirsiniz.



Gördüğünüz gibi aplikatör kısmı sünger. Bu tarz aplikatörler alt dudağıma sürümü kolaylaştırsa da ben üst dudakta ucu fırça olanları daha çok seviyorum.
Rujun rengine gelecek olursak ben tam bir fiyasko yaşadım.





Adında rose geçince ve dışardan renge bakınca (tabi ki tester yoktu) pembemsi olduğunu düşündüm. Evet içinde hafif bir pembelikte var ama dudağa sürdüğümde bana inanılmaz bir solgun bitkin görüntü verdi.

Matlığı konusunda hakkını yemek olmaz, gerçekten sürdüğünüz an matlaşıyor.

Mat olması nedeniyle ben çatlak, kuru dudakların kullanmasını pek öneremeyeceğim, özellikle de koyu renk olanlarını çünkü normal bir mat rujdan daha çok belli ediyor kuruluğu...


Kalıcılığı ortaydı ama daha koyu tonlarında nasıldır bilemiyorum. Altına nude bir dudak kalemiyle uyguladığımda kalıcılığı inanılmaz arttı bu arada.
Ürünü atmak istemediğim için başka rujlarla birlikte ya da üstüne pembemsi glosslar sürerek kullanıyorum.

Gratis ve Rossmann'lar da 10-11 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Mutlu günler...



4 yorum:

  1. Hevesle bir urun alıp hayal kirikligi yaşamak cok kotu yaa.

    YanıtlaSil
  2. Bende çok merak etmiştim bu ruju ama hala burda ki essence standlarında yok..

    YanıtlaSil
  3. Bende almıştım bunu elime sürdüm anca dudaklarımda daha pembemsi durdu ..pembemsi rujları sevmem ama bu fena değil sonradan sevdim gibi (:güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Koruma bandını çıkardıktan sonra bıraktığı yapışkanı üzerine bir iki damla bebe yağı damlatıp elinle ovalayarak çıkarabilirsin. O yapışkan yüzeye bende sinir oluyorum :)

    Bu arada rujun rengi çok ölü haklısın ama matlığı güzelmiş diğer renklerine bakılabilir :)

    YanıtlaSil