4 Ocak 2014 Cumartesi

Eco Tools Pudra Fırçası


Yaşasın haftasonu nihayet geldi çattı! Umarım sizde dinlenir, bol bol eğlenir ve yeni haftaya zımba gibi başlarsınız. Ben bugün sizlere uzun zamandır elimde olan bir pudra fırçasından bahsetmek istiyorum çünkü videolarımda sık sık görüp memnun olup olmadığımı soruyordunuz. Bu sorularınıza cevap olsun diye buyrun başlayalım.



Eco Tools fırçaların hepsinin sapı ahşap görünümlü, bu durum gerçekten hoşuma gidiyor nedense. Doğal bir ürün kullandığımı daha çok anlıyorum sanki, ne biliyim benim de böyle garipliklerim var işte.


Fırçanın kılları yumuşacık, yüzünüze uygulama yaparken kesinlikle rahatsız etmiyor. Kıllarının sentetik olması da benim için büyük avantaj, mümkün olduğunca sentetik kıllı fırçaları tercih etmeye çalışıyorum.
 Bir çok pudra fırçasına göre kılları uzun ve yapı olarak yassı bir fırça.



Benim bayılarak kullanmamın hiç elimden düşürmememin en büyük sebeplerinden biri de ürün yemiyor. Yani pudrayı kendi içine çekip ziyan etmiyor. Eğer sizde benim gibi pudrasız bir makyaj düşünemiyorsanız ve pudranızla çok iyi anlaşacak bir fırça arıyorsanız şiddetle öneririm.



Yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum şuana kadar fark ettiğim bir kıl dökmesi olmadı.
Fazla ürün yemediği için, uzun süre aynı pudrayı kullandığım zamanlarda çok fazla yıkamadım ama tabi ki buna rağmen rahat bir 6-7 kere yıkanmıştır. Yapışkan kısmında herhangi bir gevşeklik ya da fırçanın yapısında bir bozulma da olmadı.
Yıkandıktan sonra çokta kolay kuruyor.

17-18 tl gibi bir fiyatı var ama indirimlerde çok daha ucuza almanız mümkün.

Sevgiler...






2 yorum:

  1. Ben de concealer fırçasını aldım hiç concealer fırçam yok diye ,iyi ki de almışım valla hem uygun fiyat hem de çook kaliteli bir fırçaymış. Aldığımdan beri The balm Time balm concealerımı onla sürüyorum,tırnaklarım ürünü kazıyacak diye de düşünmüyorum :D Reklam gibi konuştum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah valla reklam gibi:) Bende concealer fırçasını aldım ama onu henüz 1-2 kere kullandım valla eco tools fırçalar çok başarılı:)

      Sil