30 Aralık 2013 Pazartesi

The Balm Shameless Shana Far

Herkesin mutlu ve güzel bir hafta geçirmesini diliyorum. Yeni bir yıla girmeden önceki gün çok sevdiğim The Balm markasının bir farını tanıtacağım sizlere.

Tekli far almayı sevmem, çoğunlukla da almam ama bu rengi görünce o kadar beğendim ve benim olmalı dedim ki hemen aldım.




Öncelikle tabi ki bütün The Balm ürünleri gibi karton ambalajlı bir ürün bu da. Paketi ufak olmasına rağmen içinde aynası var ve far da oldukça büyük.
Bu rengi Shady Lady paleti olanlar tanıyacaktır çünkü paletin içinde de olan bir renk.




Çok tatlı bir kahverengi. İçinde kızıl, bakır ve altın yansımaları olan tatlı bir renk. Bazen gölgelendirmede bazen de tüm göz kapağımda kullanıyorum ve inanın normalde elimdeki tekli farlardan 3-5 kullanımdan sonra sıkılan ben bundan hala sıkılmadım.




Yapısı oldukça yumuşak hem kolayca uygulanıyor hem de karıştırmaya oldukça müsait. Çok az tozutma yapsa da uygulama esnasında zorluk çıkarmıyor bu durum.

Ben çok severek kullanıyorum. 
Siz The Balm'ın farları hakkında ne düşünüyorsunuz?





5 yorum:

  1. Ben bayılıyorum The balm farlara valla :)) 3 tane tekli farım var,bir de bu indirimden Shady lady vol.2 paleti aldım,bayıldım öldüm bittim :D Yapılarını ve renk verişlerini çok seviyorum. Sen de güle güle kullan canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, bende çok severek kullanıyorum:)

      Sil
  2. Bende severek kullaniyorum the balm urunlerini.ama malesef bu indirimde gidemedim.cok üzüldüm. Esimin dogu gorevi yuzunden merkeze uzak oturuyoruz.cok sikici biryer.bu sayede sizleri tanıdım. Zamanimi sizlerle geçiriyorum. O yuzden ne kadar yazi ve video ben o kadar mutlu. Sikintimi sizlerle gideriyorum.bu arada size para havale etsem bana boncuk kolyelrden yollar misiniz? Nice yillara canim allah gonlune gore vrsin.yuzunden tebessüm eksik olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim allah sana da kolaylık versin umarım en kısa zamanda eşinin görevi biter de gelirsiniz büyük şehirlere:) Ben o kolyeleri aldığım yere baya uzakta oturuyorum yolum düşünce tabi ki alırım ama şimdiden para mevzusuna girmeyelim söz vermiş olmıyim çok öptüm :)

      Sil
  3. Teşekkür edrim cevap ve guzel dileklerin icin.

    YanıtlaSil