16 Aralık 2013 Pazartesi

Maybelline Rujlarım || Kırmızı Ambalajlı Seri || 131 Metallic Mauve163Fuchsia 210 That's Mauvie 430 Sweet Nectarine 535 Passion Red

Merhaba, 6 gündür internetim olmadığı için maalesef blog programım baya geride kaldı ama yavaş yavaş telafi etmeye çalışacağım.
Bu yazı Maybelline'in sürekli indirime giren kırmızı ambalajlı rujlarının benim elimde olan 5 tanesi ile ilgili olucak.
Sanırım en son 6 tl' ye kadar düştü bu serinin fiyatları. Kaldırılacak dendi hala raflarda görüyoruz. Bende bu kırmızı seriden elimde olan 5 rengi size tanıtmak istedim.


Gördüğünüz şekilde ambalajları var. Bununla ilgili çok şık ve ya çok dandik diye bir yorum yapamayacağım, orta halli ruj ambalajı işte...



163 Fuchsia:  İçinde mavilik barındıran oldukça canlı bir fuşya adından da anlaşılabileceği gibi. Oldukça pigmentli bir renk, tek katta tam olarak rengi alabiliyorsunuz. İçinde sim barındırmıyor. Dudak kurutan bir ruj da değil. Ben çok severek kullanıyorum.

535 Passion Red: En son aldığım bu renk, daha doğrusu hediye olarak Colgate Optic White diş macununun yanında satılıyordu o vesile ile aldım. Bu da simsiz, yine oldukça pigmentli ve tek katta rengini veren çok canlı olmayan bir kırmızı. Tonu nedeniyle her ten rengine yakışacağına inanıyorum.

210 That' s Mauvie: Türkçe'de mauve kelimesinin tam bir karşılığı var mı bilmiyorum ama gül kurusu gibi bir renk bu ruj. Yine satin yapılı ve simsiz. Dudakta özellikle bir glossla çok hoş gözüküyor. Sonbahar ve Kış aylarında favorilerimden. Esmerlere pek uygun olduğunu düşünmüyorum ama diğer ten renklerinde çok hoş gözükecektir.






131 Metallic Mauve: Bu aslında benim sevmediğim ruj tipindenmiş maalesef tester olmadığından deneyemeden almıştım. Çok ışıltılı açık pembe bir ürün. Ama o kadar ışıltılı ki ( en azından benim için ) pembeliği belli bile olmuyor. İçindeki simler dudağımda tür oluşturduğundan rahatsız oluyor ve doğruyu söylemek gerekirse elim hiç bu ruja gitmiyor.


430 Sweet Nectarine: Yine ışıltılı şeftalimsi hafif kahvelik içeren bir ruj. Bunu Sonbahar'da kahverengi göz makyajlarıyla severek kullanıyorum. Yine simi nedeniyle pütür pütür oluyor ama yapıcak bir şey yok. 

Ben Maybelline'in bu koleksiyonundaki rujları fiyatlarına göre çok iyi buldum. Özellikle yazının başında da söylediğim gibi 6-7 tl'ye düştüğü zamanlar çok makul oluyor. İndirimlerde kaçırmayın bir göz atın derim.

Keşke hepimiz sıcacık evlerimizde bu karlı günde battaniyenin altında yatabilsek :)

Sevgiler...






2 yorum:

  1. Harika bir seri bu ambalajını daha kaliteli yapıp renklerini çoğaltsalar süper olur bence.. Fuşya rengi bende de var severek kullanıyorum sende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de renkleri kesinlikle çoğaltılmalı:)

      Sil