26 Aralık 2013 Perşembe

Clinique High İmpact Mascara

Haftanın sonuna yaklaşırken bugün bir rimel yazısı yazıyorum. Clinique'ten yazısını şuradan okuyabileceğiniz Chubby Stick aldığımda yanında hediye olarak gelen High İmpact Mascara'yı ancak iki haftadır kullanmaya başladım.


Eğer kirpiklerinizin sadece tek tek ayrılmasını ağırlık yapmadan, doğal bir şekilde ok gibi gözükmesini istiyorsanız High İmpact sizin için yaratılmış bir mascara.
Fakat kirpikleriniz dolgun değilse, az kirpiğiniz varsa bence tercihiniz bu üründen yana olmamalı.



Fırça klasik bir mascara fırçası, oldukça sık kıllı. Ürün uygulamadan 4-5 saat sonra bazı günler göz altlarıma dökülme yaptı. Bunun nedenini maalesef çözemedim. Belki soğuk havadan sıcak bir ortama geçişte olabilir.
En güzel yanlarından biri yapış yapış olmuyor. Doğal duruşu nedeniyle günlük makyajlarda severek kullanılabilecek bir ürün.



Mascaranın temizlenmesine gelince gerçekten Clinique bir çok markaya kıyasla farkını ortaya koymuş. Hayatımda akmadan kokmadan bu kadar kolay temizlenen başka bir mascara görmedim. Direk suyla akıp gidiyor.

Yani özetle; doğal bir görüntü arıyorsanız, kirpiklerinizin tek tek ayrılmasına ihtiyacınız varsa, kolay temizlenen bir mascara istiyorsanız ve uygulaması kolay yapış yapış olmasın diyorsanız hemen Clinique'ten High İmpact Mascara'yı alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz?

Peki siz bir mascaranın dolgunluk vermesini mi istersiniz yoksa tek tek ayırmasını mı?

Sevgiler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder