19 Eylül 2013 Perşembe

Pretty Perfect Eye Roll On Concealer

Herkese merhaba
 Bir süre önce kapatıcı, daha fazla kapatıcı diye gezinirken Gratis'te bu ürünle karşılaştım. Fiyatı o kadar uygundu ki almadan duramadım.



Kutunun içinden gördüğünüz gibi beklediğimden çok ufak bir ürün çıktı. Yaklaşık bir hafta kadar gün kullandım. Maalesef ürünü hiç beğenmedim. 
Birincisi ; ya benim aldığım öyleydi ya da hepsi öyle bilmiyorum ama roll on kısmı o kadar sert ki sürümü imkansızlaştırıyor. Hele ki göz çevresi gibi hassas bir bölge söz konusu olunca fırçayı sürterek ya da parmağımla alıp uygulamak zorunda kaldım.

İkincisi ; herhangi bir kapatıcılık özelliğini göremedim. Uyguladıktan sonra üstüne pudra sürüp sabitlememe rağmen bir ya da iki saat anca dayanıyor ve çizgilere doluyor.

Aslında küçücük bir ürün olduğundan işe yarasaydı çantamdan ayırmayacağım ve uygun fiyatı yüzünden sürekli alacağım bir kapatıcı olabilirdi ama memnun kalamadım.



İki yada üç renk tonu vardı. Gördüğünüz gibi bol bol sürmeme rağmen aşırı kuru yapılı. Elimde bile dağıtmakta zorlanıyorum.



Bu da dağıtılmış hali nerdeyse hiç bir değişiklik yok. 
Bende mi böyle oldu yoksa ürün gerçekten mi kötü kesin bir yorum yapmak istemiyorum ama benim kendisini sevmediğim açık.

Fiyatı 6 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Siz bu ürünü denediniz mi?


2 yorum:

  1. Ben de fiyatinin cazibesiyle alip 6 lirayi cope attigimi dusunuyorum. Bir kapatici ancak bu kadar basarisiz olabilir cunku kapatmiyor. Ayrica da bahsettiginiz gibi cok sert

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de atmamak için çok uğraştım ama artık çöpe gidicek çünkü boşuna yer işgal ediyor ve çöpe atılan para gözüme giriyor onu her görüşümde:) bazen oluyor böyle şeyler maalesef

      Sil