15 Eylül 2013 Pazar

Bioblas Yavaş Uzayan Saçlara Özel Şampuan

Herkese merhaba :)

Youtube'da çokça bahsettiğim bir şampuandan bahsedeceğim bugün. Bioblas markasıyla yaklaşık 4 yıl önce tanıştım. Normalde çok gür olan saçlarım avuç avuç dökülmeye başlayınca eczaneden Bioblas'ın serum setini almıştım. Setin içinde küçük şişelerde sayısını hatırlayamadığım kadar serum, saçın dökülmesini önleyen şampuan ve saç kremi vardı. Kullandığım süre boyunca saç dökülmesi sorunundan kurtuldum. Setin tamamını bitirdikten sonra da bir çoğunuz gibi " nasılsa dökülme bitti " deyip bir daha Bioblas ürünü almadım. Tabi almamamın bir diğer nedeni de o zaman Bioblas sadece eczanelerde satılıyordu ve diğer şampuan/ krem vslere göre çok pahalıydı. Sonra Bioblas ürünlerini süpermarketlerde, Watsons ve Gratislerde görmeye başladım.

Fiyatları da eskiye oranla çok ucuz geldiğinden arada yıpranmış saçlar için olan şampuan ve kremlerini kullanıyordum ama açıkçası aşırı verim alamamıştım. Demekki serumlarıyla birlikte işe yarıyormuş şampuan ve kremi. Taa ki bu ürünle tanışana kadar. 

Bir süredir saçlarımın kendi rengine dönmesi için boyamadan uzatıyorum. Bu süreyi de mümkün olduğunca hızlandırmak istiyordum çünkü dibi gelmiş saç kadar çirkin gözüken az şey vardır heralde.

Yaklaşık 2-3 ay kadar önce tam ben saçlarımı uzatmaya karar verdiğimde çıkardı bu ürünü Bioblas ve imdadıma yetişti.


Kutusu görselde gördüğünüz gibi. Bu arada maalesef bu yazıyı Sapanca'da yazdığımdan şuan şampuan burda olmadığı için görselleri internetten bulucam.

Şampuanı çok büyük bir beklentiyle kullanmadım. İlk haftalarda yine hüsrana uğrayacağım gibi geliyordu hatta ama 3 hafta sonunda gerçekten normalden çok daha hızlı uzayan saçlarım vardı. Tabi bunda benim 2 haftada bir saçlarımı uçlarından hafif hafif kesmem ve ısıyla şekil vermeye ara vermemde önemli yer tutuyor.
Yine inanamadım ve fön için kuaföre gittiğimde kuaförümde saçımın normalden daha hızlı uzadığını fark etti ( malum dipten kendi saçım geldiği için kolayca anlaşılıyor). İşte o zaman anladım ki bu şampuan işe yaradı. He tabi ki bianda rapunzel olursunuz demiyorum beni yanlış anlamayın. Sadece az da olsa bir fark oluyor. Bu hız saç tipine göre farklılık gösterebilir tabi.

Benim saçımda yağlanma, ekstra elektriklenme vs gibi bir etki yaratmadı. Bazı arkadaşlar saç dökülmesini arttırdığını söylüyorlar. Bu konuda kesin bir fikir beyan edemeyeceğim çünkü benim saçım her zaman dökülüyor ve hiç bir şey bunu engellemiyor. Saç köklerim kuvvetli ve sağlıklı olduğu için çabucakta çıkıyorlar o yüzden şimdilik kellik durumumda yok. Evet üründe Saç Dökülmesine Karşı yazıyor ama ben bu amaçla kullanmıyorum.
Saç dökülmesinin onlarca farklı sebebi olabilir arkadaşlar. Bu şampuan bir sebebi çözse diğerini çözmez yani sizin dökülmenin nedenini bulup ona yönelik çalışmanız lazım.
Şampuanın kokusuna takık olanlar bu ürünü pek sevmeyebilirler bitkisel içerikli olduğundan parfümlü bir kokusu yok. Ben kokusuna çok bayılmıyorum.


Şampuanın şişesi de bu şekilde. Yani diyeceğim o ki bence saçının yavaş uzadığından yakınanlar alıp bi denesinler.Ben aldığımda fiyatı 12 tl idi. Hem aşırı pahalı değil hem de işe yaramasa bile şampuan sonuçta bitene kadar kullanıp atar bir daha da almazsınız olur biter.
 Gün aşırı saçımı yıkadığım halde şampuan baya bereketliymiş uzun süre gitti.Ben şuan ikinci kutumu kullanıyorum.Kış sonuna kadar kendi saç rengime kavuşabilmeyi ümit ediyorum.Umarım sizde bu ürünü deneyip memnun kalırsınız.

Sevgiler...



31 yorum:

  1. benim saçlarımı çok fazla döktü bioblas ben memnun kalmadım halbuki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç tipinde iyi sonuç vermiyor canım :(

      Sil
  2. her türlü saç bakımı ile ilgili Bioblas ürünlerini kullanıyorum ve oldukça da başırılı - güvenli buluyorum. Saç boyası, şampuanı, bakım ürünleri vs. herpsi birbiri ile olumlu bir etkileşim yaratıyor saçlarıma. Şu ana kadar kullandığım ürünlerde en başarılı bulduğum marka.

    YanıtlaSil
  3. Şaçlarım çok sağlıklı ama kısacık şaç uzatcam diye kel kalmıyım kararsızım korkuyorum sinemiki kuru ile birlikte kullansam ne olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum canım bi zararı olacağını sanmıyorum ikisini bir arada kullanmanın:)

      Sil
    2. Sinemakiyi hiç tavsiye etmiyom

      Sil
  4. mesela bunu kullansam saçlarım dökülmeye başladı bıraksam kullanmayı eski şampuanıma geri dönsem dökülme devam eder mi acaba?? :/

    YanıtlaSil
  5. sac koklerim var ama cok zayıf nasıl kokleri kalınlasır yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  6. sac koklerim var ama cok zayıf kokleri kalınlasması için ne yapsam iyi gelir acaba

    YanıtlaSil
  7. color&more olarak Bioblas ın saç boyası çıkmış denemeyi düşünüyorum bilen varmı

    YanıtlaSil
  8. ne kadar gunde ne kadar uzuyor ? :))

    YanıtlaSil
  9. Bnmde saçımda yavaş uzuyordu bioblası kullandıktan sonra saçım hem uzadı hmde dökülmedi

    YanıtlaSil
  10. Yünde mi uzuyor? Yoksa haftada mı?

    YanıtlaSil
  11. saç boyasını denemesim ama aylık 3 cm e kadar uzamayı destekliyormuş..

    YanıtlaSil
  12. bende bişey sormak istiyorum boyalı saçlar için color intense maske varmış alacağım kullandınız mı?

    YanıtlaSil
  13. bıoblasın boyalarından ve şampuanından çok memnunum

    YanıtlaSil
  14. farklı önerisi olan varmı

    YanıtlaSil
  15. slm. restorex hızlı uzama etkili şampuan çıkmış yeterli ve detaylı bilgisi olan varmıı??

    YanıtlaSil
  16. ben bıoblas kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  17. bıoblas sın saç boyası veya diğer ürünlerini kullanan var mı?

    YanıtlaSil
  18. BENDE BU ŞAMPUANDAN KULLANIYORUM VE SANKİ SAÇLARIMA UZAMA HİSSİ VERİYOR ÇOK MEMNUNUM ÖNCEDEN ELİSOR HACI ŞAKİR GİBİ ÜRÜNLERİ KULLANDIM HİÇBİRİDE İŞE YARAMADIĞI İÇİN BU YARADI SARMAŞIK ÖZLÜ ÇOK DOĞAL VE GÜZEL KOKUSU VAR

    YanıtlaSil
  19. ben saçımı yeni kestirdim ve uzatmak istiyorum buse abla nolur yardım ve benim saçım yavaş uzuyot gene bipblası kullansam hızlı uzarmı acaba ?? :))

    YanıtlaSil
  20. Ben bu sampuanı arkadaslarımdan duymustum ve dokuz ay boyunca aklımdan da cıkmadı. Sonunda gecen hafta bu ürüne kavuşabildim. Kuaförüm bana sac uclarimin diplerine göre cok ince oldugunu bu incelik yuzunden de uzamadigini soyledi. Ama bu sene sampuanla tanismadan once duzlestiriciyle arama mesafe koyunca saclarim kendiliginden uzamaya basladi ama cok degil tabii ki. Bu ürünü ücüncü kullanısım bir hafta icinde. Ve kendimce uzadıgını hissdiyorum cunku cocuklugumdan beri saclarim hic bir zaman uzun olmadi. Ama ben bir yıldır bioblas kullanıyorum ve cok memnunum. Arkadaslarim kokusuna bayiliyorlar ve sırrımı söylemiyorum. Bu arada bir sır daha sampuan degistirmek guzel bir sey degil. Tam aksine surekli farkli sampuan denedighinizde saclarinizin yiprandigini goreceksiniz

    YanıtlaSil
  21. Bende kullanıyorum ama pek bir fark göremedim Saç uzamasından

    YanıtlaSil
  22. Harika bir yazı tebrik ederim devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  23. ben size bir kür öneriyorum saçları kısa olanlar uzasın isteyenler
    hint yağı badem yağı zeytin yağı defne yağı yılan yağı her birinden 100ml
    sonra 5 bemiks ampul 5 bepanthen ampul kür yapıp haftada 1 kullanın sonra konuşalım :))

    YanıtlaSil