14 Mayıs 2013 Salı

Maybelline Color Tattoo Pink Gold/ On And On Bronze/ Eternal Gold/ Permanent Taupe

Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır yazmak istediğim ve elimde olan renklerinden çok memnun olduğum Maybelline Color Tattoo'lardan bahsedeceğim.



Öncelikle ben bugün sadece elimde bulunan 4 renkten bahsedicem diğer renkleriyle ilgili bir malumatım yok henüz ama muhtemelen tüm renklerini alıcam.
Bildiğiniz gibi bunlar krem farlar ve bence eyeliner olarak bile kullanılabilir bazı renkleri.Ben daha önce kullandığım krem farların bir çoğunda belli bir saatten sonra göz kapağındaki çizgilerde birikme yapma sorunuyla karşılaştım.Hatta tek karşılaşmadığım marka bu olabilir.
İlk aldığım renk Permanent Taupe'tu.


Alırken rengini bu kadar iyi vereceğini düşünmemiştim aslında ama oldukça iyi renk veriyor hemde sabah sürdüğümde akşama kadar göz kapağımda kalıyor(altına göz bazı kullanırsam).
Ben genelde bu rengi açık tonda bir farı göz kapağıma uyguladıktan sonra gözümün dış kısmına uygulayıp gölgeli bir makyaj yaparken kullanıyorum.Bazen tek başına kullanıp üstüne eyeliner sürdüğümde oluyor.İki türlü de severek kullanıyorum.

İkinci olarak Eternal Gold rengi aldım.


Bu renk özellikle gece dışarı çıkarken ya siyah ya da kahverengi farla kullandığım bir seçenek oldu.Altın renginin açık ama çok güzel bir tonu.Göz kapaklarınızda yapay bir renk gibi durmuyor, ışıl ışıl açık bir altın sarısı renk veriyor.Tek sürüp çıkmadım hiç mutlaka başka bir renkle birlikte kullanıyorum.
Altın rengi son yılların favori renklerinden eğer sizde bu tonlarda bir far arıyorsanız bu seçeneği kesinlikle değerlendirin derim.

Üçüncü olarak On And On Bronze rengini diğerlerine ekledim.


Bu yıl bronz tonların oldukça revaçta olduğunu hepimiz biliyoruz.Tekstilde olduğu kadar makyajlarda da bronz renkler oldukça fazla kullanıldı.Bende en başlarda bu renge çok sıcak bakmasam da sonra aldım ve kullanmaya başlayınca keşke daha önceden kullanmaya başlasaymışım dedim.Yine farklı renklerle birlikte kullanabileceğiniz gibi tek sürüp çıkabileceğiniz bir renk.Işıltısı, pigmenti tam kıvamında.

Son olarak en çok aradığım ve sonunda bulduğum Pink Gold

Bu rengi Türkiye'ye geldiğinden beri aramadığım yer kalmamıştı ama en sonunda anneler günü indiriminde Watsons'ta buldum ve hemen aldım.Normalde pembe far kullanmayı sevmememe rağmen buna bayıldım.Baz olarak kullanabileceğiniz gibi bronz yada altın color tattoo farlarla da birlikte kullanabilirsiniz.Şahsen ben tek başına da diğer farlarla birlikte de kullanıyorum.Hatta gri yada siyah farla da gölgelendirme yaparak kullanabilirsiniz.Bu kadar pembe durmuyor gözde hafif bir rengi var ama ışıltısı şahane.

Ürünlerin fiyatı her yerde değişiyor.22 tl ile 11 tl gibi fiyatlara bulmak mümkün hatta ben en son indirimde 9 tl'ye aldım.Hemen bir tane edinip denemenizi tavsiye ederim.Güzel günlerde kullanın:)

Sevgiler...

Not: Fotoğraf makinam olmadığından ve ürünlerin renklerini daha iyi görebilmeniz için fotoğrafları başka bloglardan aldım.

8 yorum:

  1. Ne güzel olmuş bu yazı canım :) Güle güle kullan hepsini de . Ben de çok seviyorum bu Color Tattooları ya,4 renk oldu benim de elimde :D En son indirimden mor olanı kaptım dayanamadım . Siyah,immortal charcoal,permanent taupe ve mor olmuş oldu. Siyahla morun adını unuttum :)

    YanıtlaSil
  2. ya bende yavaş yavaş bütün renkleri toplamayı düşünüyorum siyahtan memnun olmayanlar var sen ne düşünüyosun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben gayet sevdim siyahı da. İlk alırken eyeliner gibi kullanırım diye almıştım ama bir kez far olarak denedim,gayet günlük sürdüm çıktım :) Far olarak yayıp,uygulayınca baya yumuşadı da rengi . Kalıcılık zaten aynı diğerleri gibi süper ;)

      Sil
    2. o zaman onu da alıyım bende siyahından o kadar kötü yorum diyince almaktan vazgeçmiştim ama hiç değilse tek başına sürerim:)

      Sil
  3. Pink gold :( hiç bir yerde bulamıyorum güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. watsonslarda daha sık görüyorum ben canım, gratislerde maalesef hiç görmedim

    YanıtlaSil
  5. bu farların göz kapaklarında birikme yapmadığını hatta gözbazı yerine bile kullanılabildikleri söyleniyor bir çok blogda. ben de çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Evet canım gerçekten öyle bence denemelisin:)

    YanıtlaSil