18 Kasım 2016 Cuma

Benefit-Gimme Brow Kaş Maskarası



Geçenlerde tamamen başka bir şey almak için Sephora'ya girip satış danışmanının kaşıma uygulaması sonucu Benefit Gimme Brow satın aldım.
Bir kaç ay önce ambalaj tasarımının değiştiğini hatta Benefit'in kaş ürünlerinin komple yenilendiğini duyduğum için önceden beğenmediğim ürünü beğenmek çokta garibime gitmedi.




Ambalajı eskiye oranla çok daha şık, ince, minik ve metalik renklerde. Bu  kadar küçük olması yanınızda taşımanızı oldukça kolaylaştırıyor.




Bendeki 1 numara ve kaşıma renk olarak tam oldu. Eskiden denediğimde kaşıma açık olmuş, 2 numara da koyu geldiği için alamamıştım. Ya benim kaşlarım açıldı ya da ürünün rengi de değişti :)




Konik formda küçük bir fırçası var. Uç kısmının sivri oluşu kaşın kavis bölgesi ve ince kısımlarında inanılmaz uygulama kolaylığı sağlıyor. Normal kalın fırçalarla göz kapağıma bulaştırdığım için bu fırça tasarımı işimi çok hızlandırdı.




Şunu söylemeliyim ki çok net boyanmış, koyu duran ( Instagram kaşları) kaşlar seviyorsanız ve beklentiniz o yöndeyse bu üründen de genel olarak kaş maskaralarından da memnun kalmazsınız. Doğal, taranmış ve hafifçe doldurulmuş "günlük" kaş görüntüsü veriyor.

Rengi gün boyu kalıcı fakat kaşlarımı süper sabitledi diyemem. Tabi ben kaşlarımı kestirmediğim için gün için sıkça düşüyorlar, eğer siz kaşlarınızı kısa kullanıyorsanız sabitleme konusunda daha çok verim alabilirsiniz.

Sürdükten sonra 1-2 dakika içinde tamamen kuruyor ve kaşlarımda hiç bir sertlik hissetmiyorum.

Ürünün fiyatı 110 tl. Fiyatını hakediyor mu derseniz açıkçası hızlı makyaj yapan ve doğal görünen kaşları sevenler için hakediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder