31 Temmuz 2015 Cuma

Clinique - Pop Up Ruj - 09 Sweet Pop


Selam! 
Bugün benim almaktan bıkmadığım rujlardan konuşacağız. Daha doğrusu Clinique markasının en son çıkan ruj serisi olan Pop Up rujların Sweet Pop rengini tanıtacağım.



Şunu söylemeliyim ki markanın renkli kozmetik ürünlerinden şuana kadar bayıldığım hiç bir ürün olmadı. Cilt bakım ürünlerinin bazılarını severek kullanıyorum ama ne zaman buna aldanım renkli kozmetik alsam hüsran oluyor.




Dolayısıyla bu ürüne de biraz önyargıyla yaklaştım. Ambalajını çok beğenmeme rağmen bir süre bekledim. Siteye girip sepete atıp satın almaya gelince vazgeçtim falan filan.
Ancak nihayetinde dayanamadım ve internette swatchları talan edip Sweet Pop rengini aldım.



Ambalajı çok tatlı. Minik, aynalı kapağı, ruj renginden alt kısmıyla çok hoşuma gitti. Kapağı da güzelce kapanıyor. Şimdi görselde de gördüğünüz gibi renk (en azından kapakta) gül kurusu gibi. İnternetteki swatchlarda da öyle duruyordu. Ancak renk beklediğim gibi çıkmadı.




Yapısından bahsedip renk konusuna döneceğim çünkü yapısını i-na-nıl-maz beğendim! Bu ürün hem baz hem ruj olarak geçiyor. Sürümü çok kolay. Dudakta kayıyor resmen ve tek katta pigmentasyonu şahane! Ayrıca gayet opak duruyor.
Kalıcılığının renkten renge değiştiğini düşünüyorum. Bendeki renk 1 maksimum 2 saat sonra çıkıyor. Daha açık tonlarda daha kolay çıkıyor olabilir.
Dudakları nemlendirme etkisini de hissettim. Gün içinde birikme ya da parça parça durma gibi bir sorun yaşamadım.




Şimdi gelelim rengine. Belki ben çok beyaz tenli olduğumdandır bilmiyorum ama sürdüğümde çok canlı bir pembe çıktı ortaya. Günlük hayatta bu kadar canlı pembeler kullanmadığım için biraz yadırgadım. Kullanmayacak mıyım? Tabi ki kullanıcam. Muhtemelen hafifçe uygularım. Ama aklınızda bulunsun internet swatchlarına güvenmeyin.




Fiyatı 74 lira. Bildiğim kadarıyla 16 farklı rengi var. Siz de size uygun bir rengini seçip deneyebilirsiniz.
Görüşmek üzere...















2 yorum:

  1. Rengi dudakta gerçekten çok farklı durmuş ama dediğiniz gibi hafif uyguladınız mı günlük kullanılabilir,güle güle kullanın! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kullanabileyim diye hafif uyguluyorum teşekkürler:)

      Sil