5 Haziran 2015 Cuma

Trend Alarmı!!!! Mule Sandaletler



2014 İlkbahar-Yaz döneminde ayaklara da yeni trendler hakim olacak. Bu trendlerden biri de Marilyn Monroe ile moda dünyasına giren ‘Mule Sandaletler‘.
Aslında Türkçe’de takunya kelimesine karşılık geliyor ama ben sandalet demeyi seçtim. Mule sandaletlerin farklı boylarda topuklu olanları, burnu açık ya da kapalı olanları mevcut.
İsterseniz renkli, isterseniz desenli, burnu açık ya da kapalı, rugan ya da deri bir sürü alternatifi olan bu akımda bence en önem gösterilmesi gereken topuk bakımı!

mules Mule Sandalet Trendi

Malum ayaklarımızı Kış sebebiyle botların içinden çıkarıyoruz yavaş yavaş. Ayak bakımınızı ihmal etmemenizi öneriyorum bunları tercih etmeden önce.
OD BA393 MULES OZ 20140102134948 Mule Sandalet Trendi
Biz bu Mule sandaletleri nasıl kombinleyelim, nereye giderken tercih edelim dediğinizi duyar gibiyim. Yine her yerde hemen hemen her kıyafetle kombinleyerek kullanabileceğiniz bir trend bu.
Tabi ki eşofmanla giyin demiyorum ama günlük ya da bir gece davetinde vs. kullanabilirsiniz.


1e823853c5dfe934052a20057cbff520 Mule Sandalet Trendi


Celine, Chloe, Victoria Beckham,Fendi gibi bir çok markanın farklı farklı Mule tasarımları mevcut. Hepsinin farklı farklı detayları var. Daha uygun markalarda da bu sandaletleri bulmanız mümkün.


Fendi and Rochas Mule Sandalet Trendi

Özellikle tahta topuklu olanlar yaz aylarında fazlasıyla popüler olacaktır diye düşünüyorum.


mules 2014 shoe trend Mule Sandalet Trendi


Kotların altında bile kullanılan bu sandaletler oldukça farklı kombinlerde hayat kurtaran bir parça olacaktır.
Tabi ki herkesin seveceği bir trend değil ama moda dünyasına bu kadar hızlı giriş yapınca sizleri haberdar etmek istedim.


mules celine alexander wang rebecca minkoff jenni kayne philipp lim Mule Sandalet Trendi
Her zevkten bayana hitap edebilecek kadar seçeneğin olması güzel olan aslında. Klasik modelleri seviyorsanız daha siyah ya da kahvelere gidebilir yok daha sıradışı veya renkli bir şeyler istiyorum diyenler içinde hayvan desenli ya da renkli seçenekler mevcut.


mules street style vanessa jackman blog Mule Sandalet Trendi


Dönem dönem yeniden moda hayatına giriş yapan Mule sandaletler bu sezonda yükselişte. Peki siz ayakkabı koleksiyonunuza bunlardan bir çift eklemeyi düşünüyor musunuz?

2 yorum:

  1. Ya ben şu parmak olayını sevmiyorum koca koca parmakları olana hiç yakıştıramıyorum açık sandaletleri :( Direk fırlamışlar kötü bir görüntü. Ama ayakkabılar çok güzel yakışana yakışıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi açık ayakkabıları hiç sevmiyrdum ama galiba zamanla fikrim değişti:)

      Sil