30 Ocak 2015 Cuma

2015 Wishlist || 2015 İstek Listem




Merhaba, yeni yılın ilk ayını geride bırakırken istek listemi sizinle paylaşmak istedim. Ara sıra aldığım ürünlerin üstünü çizicem bu yazıya geri dönüp. Genel olarak 2015'in sonunda da ne kadarını elde edebilmişim yeni bir yazıyla görürüz. 


İlk olarak kozmetik dışı ürünlerden başlamak istiyorum.
Müzik benim için günlük hayatın vazgeçilmezi olduğundan kulaklıklarda hem ses kalitesi hem de görüntü olarak beni memnun etmeli. Son bir kaç haftadır kafayı bu rose gold renkteki Happy Plugs kulaklıklara taktım. Muhtemelen yurtdışından sipariş edicem. Türkiye'de rose goldu zor bulunuyor, bulunsa da ben kulak içine girenlerden değil de eski usul earbud diye tabir edilenlerden istiyorum ve bunları hiç görmedim satan site. Eğer biliyorsanız hemen haber verin!






Şöyle bir düşündüm de ben bu sene batıcam galiba. İstek listem uçuyor resmen. Neyse canım istemek bedava ben de alabildiklerimi alırım nolucak?







Rolex saat! Valla ben bile inanamıyorum bu kadar uçtuğuma ama aşık oldum. Tamam tamam söz veriyorum fiyatını öğrendiğimde gerçekten çok uçuksa kaliteli bir replikasını alıcam. 

Son kozmetik dışı isteğimde klasik siyah bir adet Rayban Wayfarer gözlük. Normalde orjinal gözlük almıyorum, ucuz markalardan alıp camları kötü çıkarsa değiştirtiyorum ama bu her şeyle kullanılabilir bir gözlük olduğundan almak istiyorum. Alırsam da tabi ki tabak gibi suratımda komik durmasın diye büyük boyunu tercih edicem.





2 tane fondöten var bu yıl kesin alacağım. Aslında Mac'in Face&Body fondötenini kullanıyorum ama hem hediye geldiği için rengi tam cildime uygun değildi hem de bitti. Renk sorunu yüzünden de tam olarak anlayamadım ürünü, küçük boyundan almak niyetindeyim.
Make Up Forever'ın Face&Body fondötenininde son aylarda çok methini duydum. Genelde HD fondöteni çok beğenilir ama ben bunu istiyorum.




Mac'ten ruj seçmezsem tabi ki olmazdı. Nedense şimdiye kadar Mac rujlara pek ilgi göstermedim ama bu ara etrafta görüp çok beğendiğim renkler oldu. Bunlardan dört tanesini de listeme ekledim. 
- Plumful
- Ruby Woo
- Brave
- Please Me
- Twig
- Faux





Muhtemelen makyaj malzemelerini çok seven herkes Mac'ten bir far paleti oluşturmak ister. Ben de 2015'te bu hayalimi yavaş yavaşta olsa gerçekleştirmek istiyorum. Bunun için de ilk olarak Mac'in 15'li far paletini alarak başlayacağım.
Nars en sevdiğim kozmetik markalarından. Şimdiye kadar renkli kozmetik ürünlerinden alıpta beğenmediğim hiç olmadı. And God Created The Woman paletini de alıp kullanmayı çok istiyorum. 





Mac'in lightscaped aydınlatıcısı da beyaz tenlilere çok önerilen bir ürün. Aslında hala bu ürünle ilgili alsam mı almasam mı diye düşünüyorum ama yine de listeme eklemek istedim.




Mac'ten palet oluşturacağıma göre bir kaç tane de far seçmem gerekiyor. Şimdilik aklımda bu 4 renk var. Önerilerinize açığım.




Henüz Benefit'ten makyaj bazı dışında hiç bir ürün almadım. Islak bitişli olduğu için bloglarda görüp aşık olduğum Girl Meets Pearl aydınlatıcısı da sanırım 2015'te koleksiyonuma katılacak ürünlerden.


 Ne zaman bir şeye en başta kötü bu desem sonra beğeniyorum. İşte bu Benefit'in Rockateur allığında da oldu. İlk çıktığında kahverengi duruyor bende leke gibi gözükür diyip burun kıvırdığım allığı Sephora'da deneyince aşık oldum. Hiçte kahverengi durmuyor ayrıca. Sadece 120 lira bir allığa verilir mi sorusunu cevaplamak kaldı geriye.



Bildiğim kadarıyla One Night Stand artık satılmıyor ama bulursam almayı çok istiyorum. Nars şubelerine sorup şansımı deniycem en olmadı biri blog satışında falan elden çıkarır diye dua edicem.

Nars beni batıracak buna eminim. Bu da yeni koleksiyonunun allık paleti. Muhtemelen önümüzdeki hafta alıcam bu ürünü. Hatta siz bu yazıyı okurken almış bile olabilirim, kimbilir?

Benim 2015'te sahip olmak istediğim ürünler bunlardı. Bu da demek oluyor ki çokça para biriktirmem lazım. Siz bu sene neler almak istiyorsunuz? Belki ben de fikirlerinizden yola çıkarak listeme eklemeler yaparım.
Görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Wooww ucmussun canim :))) Rockateur gercekten cok guzel Rose Gold tonunda bir allik,ben cok memnunum,bunun disinda Mac farlardan Satin Taupe'a bayiliyorum,Cranberry bende de var,muthis bir renk,Lightscapade banko muhtesem iki kere dusunulmez bile 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla uçtum Şebnem sorma:) Bakalım hangilerini alabilicem

      Sil
  2. antique farda benimde gözüm var yen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda alıp mutlu edelim kendimizi:)

      Sil