31 Ocak 2015 Cumartesi

SAG Awards 2015




Bu ünlüler ödül törenlerinin arasında koşturup durmaktan ne ara film çekiyorlar, ne ara podyuma çıkıyorlar anlayamıyorum. Yine bir ödül töreni yazısına başlıyoruz. Şimdiden uyarayım çay, kahve artık ne istiyorsa canınız alın fincanı elinize öyle gelin ekranın karşısına zira uzun bir yazı olacak.





Emma Watson, ödül törenlerinde tarzını çok beğendiğim kadınlardan olmasına rağmen bu defa beni mutlu etmedi. Ceket  elbisenin tülleri olmasa ya da tül yerine ceket kumaşı devam etseydi bayılabilirdim. Markası Dior olan tuvaletin özellikle dekoltesindeki tül, annelerimizin önü açık bluzleri kapamak için eklettikleri parçalara benziyor. Kırmızı rujlu makyajına bayıldım.

O minicik örgülerden oluşan topuzdan nefret ettim Lupita. Ayrıca ilk kez bir Elie Saab tuvaleti beğenmedim. Belki de kıyafetin tonları Lupita Nyongo'a olmamış bilemiyorum.

Julianne Moore'un özensiz saçları inanılmaz gözüme battı. Bakır saça yeşili çok yakıştırıyorum. Her ne kadar daha farklı bir model olabileceğini düşünsem de Givenchy tuvaleti fena değil.





Gelelim Game of Thrones dizisinin hanımlarına. Valla beni çok şaşırttılar. 
Sophie Turner'ın siyah, asimetrik dilim dilim yırtmaçlı Osman elbisesini ve yana atıp lüle lüle yaptırdığı saçları hiç beğenmedim. Louboutin ayakkabılarına aşık olan çok ama maalesef onları da sevemedim.

Ahh Brianne vah Brianne! Nerde dizideki kapı gibi Brianne, nerde üstündeki her şey eğreti durmul Gwendoline Christie. Yani boyu posu yüzünden mi dizideki rolünden mi bilinmez ben bu kadınsılığı hiç yakıştıramadım. Kaldı ki elbisenin modelini de hiç sevemedim.

Natalie Dormer, Naeem Khan elbisesiyle peri kızı gibi olmuş. Dizideki Margaery'nin fettanlığı falan kalmamış. Saçları, hafif makyajı ve elbisesi çok hoşuma gitti.

Emilia Clarke kilo mu almış? Sanki şişmiş, elbiselere sığamamış. Donna Karen imzalı tuvaleti içime fenalık getirdi. Hem renk koyu, hem model kapalı nereye kadar Khaalesi?
Saçlarını da beğenemedim, olmamış.




Galliano tuvaletini sevemedim Jennifer. Desenleri bana kilim ya da koltuk kumaşı gibi geldi. Bir de sanki Jennifer Aniston'ın ten renginde çok boğmuş bu renk. Ayrıca şu saçlarını da biraz farklılaştırsın bana sıkıntı geldi.

Paula Patton beyazlar ve danteller içinde hoş gözüküyor. Tuvaleti Aiisha Ramadan tasarımı. Ten renginde tuvaleti beğendim.

Sofia Vergara yine kırmızılar içinde Donna Karan Atelier tuvaletine bayıldım. Göğüs formuna, bel kısmındaki transparan detaylara tamamen bayıldım. Dümdüz fönlü saçları da sadece elbisenin ortaya çıkmasını desteklemiş.



Viola Davis, MaxMara marka krem rengi tuvaletiyle gözüme hiçte hoş gelmedi. Zaten boyundan bağlamalı tuvaletlerden genellikle hoşlanmıyorum bu da yetmezmiş gibi kıyafetin vücudundaki kusurları örteceğine gözler önüne sermiş.

Reese Witherspoon'da krem rengi tercih edenlerden. Tek omuzlu, klasik be sakin elbisesi Armani. İşte ben böyle sade renklerin modelde de sade ve elegan görünmesini seviyorum. Kırmızı rujda tabiki güzel bir tamamlayıcı olmuş.

Felicity Jones, Balenciaga tasarımı pudra pembesi manasız omuz detaylı tuvaletiyle sanki elbise değil de koliye delik açıp kollarından geçirmiş gibi duruyor. Takılarını, saçını ve clutchını beğenmeme rağmen elbisenin üst şerit detayını sevemedim.





Normalde kırmızı halıda desenli seçimlerden hoşlanmasam da bu defa Rashida Jones'un, Emanuel Ungaro imzalı tuvaletini beğendim. Göğüs dekoltesi, kahkülleri ve makyajı şahane bir ahenk içinde. En çokta mavi şeritler beğenimi kazandı.

Julia Roberts ne yiyor ne içiyor demiycem tabi ki kendini nerde gerdiriyorsa yine tef gibi yüzünü gerdirmiş. E bu genç cilde yakışır diye Givenchy tulumu giymiş her şey güzel de o ayakkabının burnu açık olmasaymış, bir de saçları at kuyruğu yapsaymış iyi olurmuş.





Claire Danis, tören için koyu yeşili tercih etmiş. Tuvaletinin markası, Marc Jacobs. Normalde sevmeyeceğim boyun detayını bile beğendim ama belindeki kemer asker pantolonundan çıkarılıp Claire'in beline takılmış gibi duruyor.

Gelelim hamile Keira'ya...
Ben kendisine bu mor tonunu çok yakıştırdım. Buğulu göz makyajı ve yarım toplu dalgalı saçları, Erdem imzalı tuvaletiyle hoş bir sonuç yaratmış. Demek ki neymiş, hamileyken de şık ve zarif olunabilirmiş.




İyiki de çoklu görsellerle yazıyorum bu defa, amma çok katılım var.
Sarah Hyland, şu saç rengini kimin aklına uyup yaptı acaba? Bu kadar yaşlı ve çirkin göstermek için uğraşmış olamaz. Göğüs kısmı taşlarla süslü tuvaleti Vera Wang imzalı. Büstiyer kısmını sevdim ama altı çok basit geldi bana.

Jennifer Lawrence bana bu haliyle Jlo'yu anımsattı. Tuvaleti, Dior ve ben hiç sevemedim. Saçı ve makyajı ne kadar güzelse elbisenin göğüs dekoltesi, kesimi ve taşları da o kadar kötü. Bu tarz göğüs dekolteleri öyle olmasa bile göğüsleri deforme ve sarkık gösteriyor.

Camila Alves, beğendiğim isimler arasına girdi. Donna Karan Atelier tuvaletinin rengi, modeli, kumaşı inanılmaz zarif ve seksi gözüküyor. Normalde bu tarzda saçları toplu görmek istememe rağmen açık oluşunu da sevdim.

Gretchen Mol'un, Dennis Basso imzalı işlemeli tuvaletini çok sevdim ama kolları bütün havasını almış götürmüş. Ne kadar alakasız bir boyda o kollar! Saçları bu kadar ışıltılı bir görüntüde çok sönük ve bozulmuş gibi geldi bana.




Julianna Margulies, göz alıcı bir mavi tonu seçmiş. Aslında saç ve ten rengiyle tuvaletin rengini çok uyumlu buldum ama Giam Battistavalli tasarımı bu parça ön kısmı sanki tuvalette elbisenin eteği beline toplanmış gibi geliyor.

Rosamund Pike, 9 aylık hamile ve yine kötü gözüküyor. Hayır yukarda Keira'nın da hamile haliyle nasıl zarif olduğunu görmesem belki beğenicem ama bu Dior tuvalet onu olduğundan çok daha kilolu göstermiş. Makyajı da sanki soluk duruyor.



Caitriona Balfe, gördüğüm en hatsız elbiseyi seçmiş. Rengi dışında hiç bir şeyini sevemediğim elbise Gianvito Rossi imzalı. Saçını, kırmızı ruj ve kırmızı ayakkabı fikrini sevdim.

Sophia Bush'un hem sempatik hem seksi karakterini her ne kadar kırmızı gibi çıksada turuncular içinde görünce bayıldım.
Tuvaleti Vivienne Westwood ve kendisine çok yakışmış. Saçlarını ve clutchını da beğendim. Sadece bantlı ayakkabılardan parmakları çok fırlamış gibi geldi.

Orange is the new black dizisinden tanıdığımız Dascha Polanco, sadece sırt dekoltesi verip komple kapalı beyaz dantel bir tuvalet seçmiş. Saçına, takılarına ve makyajına bayıldım ama böyle kıvrımlı bir fiziğe hem dantel hem beyaz hem de tamamen kapalı kıyafet seçimi hoş gelmedi.




Naomi Watts'ın siyah Balenciaga tuvaletinin her şeyi güzel ve zarif ama o yılbaşı süsünü andıran omuz detayı elbiseyi bir anda basitleştirmiş.
Saçlarını ve hafif tuttuğu makyajını çok sevdim.

Maggie Gyllenhaal, beyaz seçenlerden. Kısacık saçları, mavi gözleri ve kırmızı ruju çok hoş ama genel olarak güzel desem de Thakoon imzalı tuvalette sevemediğim bir şeyler var. Tabiki etek boyunun kısa olup parmaklarının gözükmesi sevmediğim şeylerden biri. Diğeri de göğüs dekoltesi olabilir.



Orange is the new black dizisinden tanıdığımız Alysia Reiner'ın kırmızı tuvaletini çok sevdim. Göğüs kısmının fırfırımsı formu bile beni rahatsız etmedi. Sadece etek kısmında kumaş fazlalığı var gibi gözüküyor ama ona da takılamıycam. Elbise Christian Siriano imzalı. Dalgalı saçları ve koyu renk ruju da iddialı görüntüsünü tamamlamış.

Son olarakta Game Of Thrones'un Arya'sını inceleyip yazıyı bitirelim.
Ben dore stilettolarını, uğraşılmamış gözüken saç ve makyajını çok sevdim. Self-Portrait elbisesine ise bayıldım. Hem yaşına hem degörüntüsüne çok uygun bence.

Bir ödül törenini daha böylece kapatmış oluyoruz. Adettendir size de sorayım. Siz bu yazıdan kimleri şık kimleri rüküş buldunuz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder