23 Aralık 2014 Salı

Watsons'tan Gelen Yılbaşı Kutusu



Merhaba, yeni yıl yaklaşırken sağolsun markalarda bizlere yeni yıl hediyeleri gönderiyor. Tabi ki bu markalardan biri de Watsons oldu. Geçen hafta gelen bu kutu ilk olarak dış tasarımıyla kalbimi çaldı.
Nedense yılbaşı,kış,kar temalı hediye paketleri falan çok hoşuma gider. Onlarda bunu biliyormuş gibi böyle bir kutu göndermişler.


Hadi gelin içinden neler çıktığına birlikte tek tek bakalım.






Farklı kategori ve markalardan bir çok ürün koymuşlar içine. Herkes gibi bende hediye almaya bayıldığım için ne gönderildiğini hiç bir zaman önemsemem. Tabiki kullanışlı olup olmaması önemlidir. O konuda da Watsons'a sonuna kadar hakkını vermek lazım, hiç bir zaman kullanılamayacak ürünler göndermediler bana.




Ne zamandır çantama koyduğum pedleri muhafaza edebileceğim bir kutu/çanta arıyordum. Hatta bu kutu gelmeden 15 gün önce Waatsons'tan ped saklama çantası almıştım (bez olanlardan). Bunu da bir çekilişte sizlere veririm ya da bir arkadaşıma veririm diye düşünüyorum.

Mini boy bir duş jeli geldi ki kokusu şahane. Kısa süreli seyahatlerim için saklamayı düşünüyorum boyutundan dolayı.

Müjdeler olsun Watsons'ta duşta vücut kremi çıkarmış. Kokusu güzel gibi, henüz kullanmadım ama hazır soğuklar bastırmışken kuruyan cildim için umarım işime yarar. Kullanınca da burdan ya da Instagram'dan fikirlerimi paylaşırım.

Watsons'ın mini ıslak mendillerinin daha önce iki çeşidini denemiştim bu da farklı bir koku oldu. Çantaya atmak için gayet uygunlar.

Oje sürmeyi çok sevdiğim için ve sık sık sürdüğüm için elim alıştı sanırım kenarlara sık sık bulaştırmıyorum. O nedenle de bu tarz corrector pen ürünleri daha önce kullanmadım. Kruidvat'ın bu ürünü benim için bir ilk olacak.

Daha evvelde kullandığım Watsons'ın burun bantlarını yine severek kullanıcam.
Balmi lip balmlardan daha önce kullanıp pek hoşlanmamıştım. Elimde de çok lip balm olduğundan açmadan saklayıp birilerine hediye ederim diye düşünüyorum.
Nyc'nin sedefli bordo ojesi aslında çok kullanmadığım oje türlerinden. Nedense sedefli ojeler bana daha yaşça büyük bayanların kullandığı ürünlermiş gibi geliyor ama sanırım bir şans vericem.

Kate serisinin rimelini sadece fırçasına bakmak için açtım.
Kalem formundaki Rimmel London ruj da günlük olarakta kullanabileceğim çok opak olmayan bir kırmızı. 
Rimelle rujun yazısını bir süre kullanıp yazıcam zaten.

Son olarakta yakmaya kıyamadığım noel babalı mumu göndermişler. En çok buna bayıldım:)


Bu tatlı yılbaşı kutusu için Watsons'a bir kere daha teşekkür ederim.
Bu arada Instagram'daki hesaplarında çok güzel bir çekilişleri var. Göz atmanızı tavsiye ederim.



Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder