23 Aralık 2014 Salı

İndirimde Watsons'tan Neler Alınır?



Merhaba!
Önümüzde yılbaşı, sevgililer günü, kadınlar günü ve daha bir sürü mağazaların indirim yaptığı özel gün var. Her indirim döneminde aldığım soruyu toplu halde iki yazıda cevaplamak istiyorum.
İlki de bugün okuduğunuz "İndirim zamanı Watsons'tan neler alınabilir?"

Tabi ki ben kişisel fikirlerimi paylaşıyorum. Bu beğenilen ürünler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Çok marka, çok ürün var. Hadi başlayalım!





Rimmel London diyince benim aklıma ilk gelen kategoriden biri Kate Moss rujlar oluyor. Hem renk skalası, hem pigmentasyınları hem de ambalajları gayet güzel. İndirimlerde 7-8 tl gibi uygun fiyatlara inmesi de cabası.
İster siyah ister kırmızı ambalajlıları seçin ama benim uzun zamandır tek favorim kırmızı serinin 107 numarası!



Tabi ki Stay Matte pudra da makyaj sabitlemek, yağlı ciltlerin parlak görüntüsünü dengelemek için şahane. Ben özellikle transparan rengini severek kullanıyorum. Ambalajları son derece dandik ama ne yapalım. İndirimde en son 9 tl'ye aldım diye hatırlıyorum. Tabi her seferinde indirim oranları da değişiyor.







Rimmel London'ın fondötenlerini de seve seve tavsiye ederim. İster kuru ciltliler ister yağlı ciltliler kendine uygun fondöteni bulabilir.


Ben Watsons'ın burun bantlarını da seviyorum. Tamam derinlemesine temizlemiyor ama yüzeysel de olsa siyah nokta temizliği için güzel. Şimdi bazılarınız bunlar zaten ucuz ürünler diyecek ama bu tarz indirimler ucuz ürünleri de stoklamak için birebir.





Nyx bazı Watsons şubelerine geldi biliyorsunuz. Bu indirimde benimde allıklarına bayıldığım Nyx'in ürünlerine bakabilirsiniz. Özellikle Peachy Pink ve Dusty Rose benim favorim. İndirimde 18 tl civarına gelir diye düşünüyorum.




Bir de Nyx'in krem allıkları var tabi ki. Normal fiyatları 32 tl olması lazım. Pembe tonları şahane gerçekten, ben bile koleksiyonuma 1-2 tane krem allıklarından ekleyebilirim indirimde.
İndirim oranı ne kadar olur bilemiyorum ama 25-26 tl'lere alabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar Nyx'in %50 indirimine hiç rastlamadım.





İşte geçtiğimiz sene keşfettiğim ve 2 senedir aşk yaşadığım body scrub. Brightening body scrubların ben çileklisini kullanıyorum. İndirimlerde 6 -7 tl falan oluyor. İnce yapısıyla ve kokusuyla benim vazgeçilmezlerimden.




Tabi ki saç favorilerimden de bahsetmem gerek.
Watsons'ın Treatment Wax'larından süt proteinli olanını çok seviyorum. Diğer türlerini kullanmadım ama süt proteinli olan saçlarımı yumuşacık yapıyor. Normalde 9 tl olan ürünü indirimde 5-6 tl'lere bulmak mümkün.





Hiç bir zaman tek kullanımlık kağıt ya da krem maskelerin mucizeler yarattığına inanmadım ama bakım günümüzde de bu tarz maskeler insanın hoşuna gidiyor. Sizde benim gibi bu ürünleri kullanıyorsanız indirimler stoklamak için en güzel fırsat.






Drugstore markalar içinde en çok Maybelline'in rimellerini seviyorum. Benim favorim Rocket Volume Express ama markanın farklı fırça tasarımlı bir çok rimeli var. İndirim dönemlerinde 9-10 tl gibi fiyatlara aldığımı hatırlıyorum. Mascara ihtiyaçlarınızı da bu şekilde karşılayabilirsiniz.





Maybelline'in gel eyelinerını da almıştım ve severek kullanıyorum. Sanırım 3 ya da 4 rengi var. İçinden fırçası da çıkıyor.






Pure Beauty bakım ürünleri, cc kremleriyle Watsons'a özel bir marka ve oldukça da seviliyor. Bende daha önce  maskesini ve cc kremini kullanmıştım. Yine indirimde oldukça uygun fiyata gelen ürünler arasında.



Benim Watsons indirimlerinde değerlendirdiğim ürünler bunlar oluyor. Mutlaka ki aklıma gelmeyenler, eksik kalanlar olmuştur ama en temel parçalar bunlardı. Umarım faydam dokunur.

Herkese iyi alışverişler!

4 yorum:

  1. Vallahi imdadıma yetiştiniz :) Liste yapmam lazım diye günlerdir gözümde büyüyordu alacaklarım.En azından bir kaç ürün şuan netleşti, aldım listeye.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. nihaha hemen ındırımler tekrarlansın bende ıstedıklerımı not ettım :))

    YanıtlaSil
  3. Bir maybellıne alıcam orası kesin :) Bu sefer rocket alıp denıyeyım dıyorum bakalım nasıl olucak memnun kalıcammı

    YanıtlaSil