28 Kasım 2014 Cuma

⎈ Rossmann Alışverişim ⎈



Merhabalar, havaların soğumasıyla birlikte bende her boş vaktini alışveriş merkezlerinde geçirenler kervanına katıldım. Tabi ki bu durumda alışveriş kaçınılmaz oluyor. 

Geçtiğimiz hafta da Metrocity'deydim ve Rossmann'a uğradım. Bir de ne göreyim!
Nyx'te indirim var :)





Hep almak istediğim krem allıklarından  " Glow "  rengini aldım hemen. Aslında aklımda bir kaç renk daha vardı ancak standı baya yağmalamışlardı bende ancak bulabildiklerimle yetindim.

Lipglosslarında   "Beautiful"  rengini denemek istedim. Çok tatlı bir pembe ve içinde hoş altın rengi ışıltılar var. Özellikle İlkbahar ve Yaz aylarında güzel durabilir diye düşünüyorum.


Bir de minicik oluşuyla ve pigmentasyonlarının methini uzun süredir duyduğum için " Pinched" isimli allığı aldım. Yine bunda da başka renklerde aklım vardı ama tabi ki kalmamıştı. Gerçekten bahsedildiği kadar güzel bu arada, 2 kere kullanma fırsatı buldum.

O Golden Rose'un sarı ojesini ne yapacaksın diyenlere cevabım pek mantıklı gelmeyebilir ama arı nail artı yapıcam. Numarası 209. Geçen Instagram'da görüp çok beğendim ama sarı ojemi geçtiğimiz aylarda atmışım sanırım bulamadım. Aklıma gelince Rossmann'dan hemen aldım. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?




Bu 3 üründe alışverişimin sonu. Lilibe'nin 60'lı disk pamuklarından aldım çünkü evdekiler bitmişti. Daha önce sanki bu markayı kullanıp sevmedim diye bir his var içimde ama emin değilim. Amaan pamuk yani her türlü kullanılır.

Ortadaki bir mascara fırçası. Bunu ne amaçla kullanacağıma daha karar vermedim. Kaş ve kirpiklerime yağ karışımı hazırlayıp bakım yapmayı düşünüyorum. Onu uygularken mi yoksa fırçasını sevmediğim rimellerle mi yoksa kaşlarımı taramak için mi kullanıyım?

En iyisi ben bu fırçadan bir kaç tane daha alayım :)


Veee son olarakta Bioblas'ın Anti Stress saç dökülmesine karşı şampuanını bir denemek istedim.



Okuduğunuz için teşekkürler. Benim Rossmann alışverişim bu kadardı. Maalesef fişi atmışım o nedenle fiyatları yazamadım.



* Ürünlerin çoğunun yazısı deneyimledikçe blogumda yer alacak.

3 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım aldıklarını gonlunce kullan ...Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. For Your Beauty'nin fırçalarını denedim ve çok memnunum. Hem ucuzlar hem de gayet güzel iş gören fırçalar. Allıkların renkleri çok hoş merak ettim şimdiden, bekliyorum yorumlarını;) hepsini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım.He birde Nyx'in genel olarak yani normalde fiyatları ne kadar oluyor?

    YanıtlaSil