24 Ağustos 2014 Pazar

Teen Choice Awards 2014

Yeni bir ödül töreni yazı yazdığım için biraz heyecanlıyım. Bu yazılar çok zor yazılsa da en sevdiğim kategorilerden biri. Bakalım 2014 Teen Choice Awards'ta kim ne giymiş?
Kim şık, kim rüküş olmuş?










Selena Gomez'in Saint Laurent takımı çok şık, ona da çok yakışmış. Eskiden bu kıza böyle kıyafetleri değilde daha çocuksu şeyleri yakıştırırdım ama galiba bu tarzı hoşuma gitmeye başladı. Fakat ne yalan söyliyim hem mevsim hem de ödül töreni itibari ile biraz içim karadı. Daha renkli bişeyler beklerdim. Yakışmadığından değil, bu kılığın yeri olmadığından.







Bronz tene en uygun renkleri seçmiş Nina Dobrev. Belki başkası giyse bu kadar seksi durmazdı bu kıyafetin içinde. Şortu ve crop topu Vionette. Dağınık örülmüş saçı ve gözlerini vurgulayan makyajı kısacası her şeyiyle bayıldım bu görüntüye.








Bu fotoğrafa bakınca "Her zamanki Kim Kardashian işte!" demekten kendimi alıkoyamadım. Kardashian'ın Balmain'in 2014 Sonbahar koleksiyonundan deri crop top ve kalem etek kombini kötü değil ama bayılmadım da. Açık bıraktığı saçlarıyla beni biraz boğdu.









Bana göre Shay Mitchelle olayı bitirdi. Ah canım ya ben seni dizideki stilinle hiç bir şeye benzetemiyordum sen neymişsin. Zaten Instagram'da bu halini görünce bu yazıyı yazmaya karar verdim. Geniş örgüsü koyu renk rujuyla şahane. 
Jimmy Choo ayakkabılarına aşık oldum.
Rose gold Rodo clutch beni kalbimden vurdu. Daha kıyafete gelmeden gördüğünüz gibi delirdim.

Mischa Collection dantel crop top ve etek zaten başlı başına süper. Ayy ben daha ne diyim ya valla şık olmanın fotoğrafı bu!










Lucy Hale minicik hanım hanım görünüyor ama bi olmamışlık var. Sanki abajur gibi açılan elbiseden kaynaklı bir sıkıntı. Ya da boyunu olduğundan da kısa gösteren bilekten bantlı ayakkabıları sorun. Bilemiyorum ama tek beğendiğim şey saçı ve makyajı oldu.











Şimdi yine Taylor Swift fanları bana kızacak ama valla şu görüntüye kim kızarsa kızsın laf edicem. Öncelikle bu kadar zayıflık gerçekten sağlıksız durmuş. Eski fiziği şahaneydi bu ne hal?
Novis etek ve crop top hem model olarak hem de renk olarak güzel, ayakkabılar bile iyi ama saç kesimi ve mercan rengi ruju bide o halka küpeleri hiç olmamış.










Kylie Jenner'ın Sass&Bide eteğini çok sevdim. Hem desen hem de renk olarak. Malone Souliers ayakkabılarını beğenmedim. Sanki biraz daha makyaj yapabilirmiş. Çok solgun gözüküyor.








Ariana Grande'nin Georges Chakra beyaz elbisesini sevdim. Altında platform yerine bir stiletto görmek istesemde ona da bir şey demiycem ama o saç modelini ilkokulda bıraktık diye düşünüyorum.   



Benim 2014 Teen Chioce Awards'ta sizlere yorumlamak istediğim isimler bunlardı. Siz neler düşünüyorsunuz?

2 yorum:

  1. Shay'e bayıldım cidden,hepsi içinde direk o öne çıkmış,o ne seksilik arkadaş :)))

    YanıtlaSil
  2. Tüm yazdıklarına katılıyorıum gerçekten :)

    YanıtlaSil