13 Ağustos 2014 Çarşamba

Pretty Little Liars - Hannah Marin Stili




Bugün Pretty Little Liars dizisindeki Hannah'nın stilini inceleyeceğiz. Daha önce yazdığım Aria'nın stil incelemesini burdan , Emily'ninkini de buradan okuyabilirsiniz.


Hannah grubun en kokoş ve kadınsı giyineni diyebilirim.


Renkli, fırfırlı, dantelli, bol aksesuarlı görüntüler geliyor Hannah diyince aklıma. Bakalım sizler onun stili hakkında ne düşüneceksiniz.










Çoğunlukla elbise ve etekle görüyoruz dizide Hannah'yı. Farklı renk ve modellerdeki elbiselerinde çoğunlukla kemer kullanmayı tercih ediyor. Allahtan ilk sezonlardaki kalın kemerlerini rafa kaldırdı da şimdilerde daha ince ve zarif kemerlerle görüyoruz.










Tabiki her zaman cıvıl cıvıl rengarenk giyinmiyor. Arada koyu renkler içinde, deri ceketlerle de görüyoruz onu. Dizideki karakterlerin çoğu gibi başlangıçta uzun olan saçlarını ilerleyen sezonlarda kestirdi.













Ben her boy saçı ona yakıştırıyorum ama kısa saç sanki daha olgun ve kadınsı duruyor













Çoğunlukla topuklu ayakkabılar üstünde. Daha önce de söylemiştim yabancı dizilerdeki liseleri bir çoğumuz yadırgıyoruz ama bazı okullar böyle. Tabi ki onlarında her okulunda bu denli serbetslik yok.


























Elbise seçimleri genelde kısa, renkli ve seksi oluyor. Bizim kokoş diyebileceğimiz klasmanda desem daha açık anlatmış olurum heralde.

Makyajı genelde sade ve fresh gözüküyor. Gözlerini çerçeveleyen dudaklarını ise genelde nude tonlarda bıraktığı bir makyaj tercih ediyor.


















Neon renkleri kullanmayı ve desenleri karıştırarak giymeyi seviyor. Dizinin bir yerinde Hannah'nın önceden kilolu olduğunu ve sonra zayıfladığını öğrendiğimde "he bu kadar şıkır şıkır giyinmesi belki ondandır demiştim".








En sevdiği parçalardan biri de blazer ceketler. Elbiselerinin, şortlarının ya da pantolonlarının üstüne giyip şıklığına şıklık katıyor. Ben de blazer ceketli kombinlerini çok seviyorum.










Her ne kadar 5. sezonda hafiften rocker bir görünüme bürünmeye çalışsa da grubun en renkli, en detaylı, en kokoş, cici bici giyineni o.







Sanırım ben ona en çok uzun saçı yakıştırıyorum. Bu arada saç modelinde sık sık örgüler kullandığını da söylemeden bitirmeyelim.


Siz Hannah Marin'in stili hakkında neler söylemek istersiniz?

2 yorum:

  1. Hannah Marin stili de değil de ben Ashley'i pek seviyorum yaa bebek gibi çok güzel kız,hastasıyım :))) Instagram'dan da takip ediyom.Son sezondaki rocker chic stili bence çok yakıştı,iyice taş görünüyor :D

    YanıtlaSil
  2. yeni başladım bu işe ve iyi olmak için çabalıyorum henüz bi hareket yok ama sabbırlıyım senin yazılarını beğeniyorum taklit değil inan idol gibi düşün lütfen yazılarıma bakıp eksiklerimi ve bi kaç tavsiye verirmisin

    YanıtlaSil