29 Temmuz 2014 Salı

Toni&Guy Sea Salt Sprey

Merhaba, umarım bayramınız şeker tadında geçiyordur. Bu yazımda da Tonı&Guy'ın Sea Salt Sprey'inden konuşalım. Oldum olası denizden çıktıktan sonra saçlarımdaki dalgaları muhafaza edebileceğim bir yöntem aradım. 

İlk kez üç sene önceki perma deneyimimden sonra kuaförüm sayesinde bu ürünle tanışıp bir şişe kullandım. Sonrasında saçlarım renkten renge girip yıprandığı için bir daha alıp kullanmadım.








 İki - üç ay önce Boyner'de dolaşırken bir baktım Tonı&Guy standının önündeyim ve elimde Sea Salt Sprey var. Bu şekilde yeniden kullanmaya başladım.


Eğer saçlarınız çok yıpranmış, çalı süpürgesi gibi olmuşsa bence bu ve bunun gibi ürünlerden uzak durun. Üst ve orta kısımlar güzel gözükse de saçın uçlarını çok sertleştiriyor.




Onun dışında herkese bu spreyi tavsiye ederim. Ürünü banyodan çıktıktan sonra nemli saçıma püskürtüp ellerimle kabartma hareketi yapıyorum. İnce telli ve sönmeye meyilli saçlara sahip olmama rağmen gün boyu hacimli ve messy(dağınık) görünümünü koruyor.
Saçımda ağırlık yapmadı. Genelde bu tarz ürünler uzun saçta fazla tutunamaz biliyorum. O nedenle özellikle belirtmek isterim ki uzun saçlı arkadaşlarda gönül rahatlığıyla kullanabilir. Tabi ki kısa saçta olduğu kadar dolgun bir görüntü sağlamayabilir ama yine de hacimli ve hafif dalgalı bir saça sahip olabilirsiniz.








Kuru saça uygulayanlar çoğunlukta ama ben saçım kuruyken bir kaç defa deneyip pek memnun kalmadım. Sanki performansını daha kısa sürede yitiriyormuş gibi geldi. Genellikle nemli saçta kullanmayı tercih ediyorum.

Benim için tek dezavantajı eğer bugün bu spreyi kullandıysam akşam mutlaka saçımı yıkamam gerekiyor. Yani bir gün daha o saçı kullanamıyorum.








Gratis, Watsons, Ykm, Boyner ve bir çok online satış sitesinde bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla tam boyunun fiyatı 38 tl. 

Mutlu günler..

5 yorum:

  1. Ben Genel olarak sevmedim ama maşa yaparken baya iyi oluyor maşa öncesi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım seven çok seviyro sevmeyende sevmiyor genelde bu ürünü:)

      Sil
  2. Merhaba, urunle alakasiz olacak sorum ama, saclarin permaliyken nasil sekil veriyordun, ne gibi urunler kullaniyordun? Ben hic sekil veremiyorum cok kabariyor,surekli toplamak zorunda kaliyorum. Permadan kurtulmanin bir yolu var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben genelde köpük kullanıyordum canım permadan kurtulmanın yolu var mı bilmiyorum maalesef

      Sil
  3. Eğer saç boyadan ya da ısıdan çok yıpranmış durumdaysa evet oluyor:) Ben saçımı kestirmeden önce uçları çok kötüydü o zaman sertleştiriyordu bu ürün ama kestirince artık saçım sağlıklı olduğundan sertleşme olmuyor:)

    YanıtlaSil