30 Nisan 2014 Çarşamba

Rimmel London Wake Me Up Concealer


Herkese merhaba, Wake Me Up serisi ülkemizde oldukça abartılan, geldiği anda tükenen bir seri oldu. Fondötenini bulmakta ne kadar zorlandığımı hatırlıyorum. Bu arada eğer okumadıysanız fondötenin yazısını buradan okuyabilirsiniz.






Tabi ki tüm ten ürünlerinde olduğu gibi bu defa da en açık rengini aldım. Renk cildime tam oldu. Açıkçası bu duruma sevindim çünkü cilt ürünlerinde tam tonumu bulmak zor oluyor, özellikle de uygun fiyatlı markalarda.






İlk olarak şunu söylemeliyim ki eğer göz altlarınızda kuruma sorunu yaşıyorsanız bu ürün sizin ürününüz değil. Ben sürekli olmasa da kuruma problemi yaşıyorum. Göz çevrem kuru olduğunda bu kapatıcıya elim hiç gitmiyor çünkü bence kurumayı arttırıyor.







Süngerli bir aplikatörü var. Göz altıma aplikatörüyle biraz uygulayıp sonra fırçayla ya da parmaklarımla iyice dağıtıyorum. Kapatıcılığı az. Eğer morluk vs. gibi sorunlarınız varsa pek sevmeyebilirsiniz.






Aslında oldukça mat (kuruma yapma nedeni de bu zaten) ve ince yapılı bir kapatıcı.  Açıkçası övüldüğü kadar bir numarasını göremedim ben.
Ben de biraz çizgilere dolma yaptı.






Dağıtılmış hali gördüğünüz gibi. Belirgin değil ama ben yine de galiba krem kapatıcılardan çok likit olan en en ince yapıdakileri seviyorum.

Sanırım 15 tl gibi bir fiyatı var. Watsons'lardaki Rimmel London standlarından temin edebilirsiniz.






1 yorum: