27 Mart 2014 Perşembe

Real Techniques Allık Fırçası



Merhabalar, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bugün hemen hemen her fırçasını severek kullandığım Real Techniques markasının allık fırçasından bahsetmek istiyorum. Evet bir çok blogger ve vlogger arkadaşım bu yazıyı çoktan yazdı ama bir de benden dinleyin istedim. Öncelikle bir çoğunuzun bildiği gibi artık RT markasının fırçaları Migros'larda satılıyor.

Şimdilik her Migros'ta bulunamayabiliyor ama en kısa zamanda her şubeye yayılacakmış.
Bu markadan en çok almak istediğim fırçalardan biri allık fırçasıydı sonunda aldım ve deneyimlerdim. İyi ki de almışım!








Gördüğünüz gibi alışık olduğumuz allık fırçalarından biraz farklı bir yapısı var. Aslında allık fırçası diye kestirip atmak bana çok doğru gelmiyor çünkü pudra uygulamasında da oldukça başarılı.
Kılları inanılmaz yumuşak, sentetik ve uzun. Tip olarak hafif tombul ve mum formunda.





Allığınıza ya da pudranıza uç kısmını biraz dokundurunca fırça ürünü yemeden cildinize uygulamayı sağlıyor ki bir fırçadan isteyeceğim birinci özellik bu. İlk kullanımlarda önceki fırçalar nedeniyle allığı bazen fazla kaçırabiliyorsunuz o zamanda hafif yassı tutarak yan kısımlarıyla fazlalığı alabiliyorum.








En güzel özelliklerinden biri de kesinlikle "bu kadar uzun ve sık kıllı fırça zor kurur" yargısının aksini ispatlaması. Sanırım bu fırça elimdeki diğer fırçalar içinde en hızlı kuruyanı oldu. Bu kadar yoğun yapılı olduğu için temizlenmez diye de düşünmeyin. Ben düşündüm ama yine aksini ispat etti.








Fırçaların çoğunun (sanırım sadece küçük göz için olanlar yani ince saplılar hariç) sap kısımları düz yapılmış. Bu da masanın üstünde sağa sola ürün bulaştırmadan durabilmesini sağlıyor.


Benim son zamanlardaki favori allık fırçam oldu kendisi.
Siz RT'in allık fırçası hakkında neler düşünüyorsunuz?


2 yorum:

  1. bu fırçayı almak için yanıp tutuşuyorum yakın zamanda da alacağım :) sizde herkes gibi memnun kalmışsınız güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyatını söylersen çok mutlu oluruz Buse abla :))

    YanıtlaSil