13 Mart 2014 Perşembe

NYC İndividual Eyes // 943- Smokey Greens (Palet)


Herkese merhaba!
Umarım kötü haberlerle başlayan haftamız daha güzel günler getirir.
NYC markası oldukça uygun fiyatlı markalardan biri olup Watsons'lardan kolayca bulunabileceği için bir far paletini sizlerle tanıştırmak istedim.

Kısa bir süre önce mor-mürdüm tonlarda farlarla kafayı yerken ama daha önce bu renkleri pek kullanmadığım için de bir yandan çekinirken ucuz bir iki ürün alıp denemek istediğimde almıştım bu paleti.
Her ne kadar marka bu ürünün yeşil gözler için uygun olduğunu söylese de bana bu tarz şeyler saçma geldiğinden pek önemsemedim.





Palet; 4 adet far, 1 adet primer ( göz makyaj bazı), 1 adet highlighter (aydınlatıcı) ve 1 tanede çift taraflı sünger aplikatörden oluşuyor. Ben bu fotoğraftan sonra aplikatörü çöpe attım çünkü uygulamalarda bu tarz aplikatörleri kullanmak imkansız.





Farların pigmentasyonları pek iyi değil açıkçası ama bazla daha canlı bir hal alabiliyor. Özellikle düşük pigmentasyonlu farları makyaja yeni başlayan ya da iki üç farı karıştırarak kullanmaya yeni başlayanlara öneriyorum çünkü pigmentasyonları iyi olan ürünlerde eliniz alışkın değilse sorun yaşayabilirsiniz.





Kalıcılıkları bazsız; 2-3 saat. Bu süreden sonra uçuyorlar diyebilirim. Ben gözüme hiç bir şey sürmemiş gibi hissediyorum. Far bazı kullanırsam biraz daha artıyor süre tabi.
Farların ufak bir tozutma problemi de var.




Solda gördüğünüz highlighter yapısı çok yoğun olduğundan pek tercih etmediğim bir ürün. O kadar beyaz gözüküyor ki disco topu gibi oluyorum kullanınca.
Far bazına gelince evet farların görüntüsünü güzelleştiriyor ama bende çizgilere dolma yaptı. Sanki erimiş gibi bir hissi var.


Watsons'larda 11.90 'a bu paleti bulabilirsiniz.

Sevgiler....



     * Berkin'e Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine de sabır diliyorum.

1 yorum:

  1. Farlarda en nefret ettiğim şey pigmentsiz olmaları.. Yeni başlayan ve el ayarı olmayanlar için güzel tabi :)

    YanıtlaSil