28 Ocak 2014 Salı

H&M Wine Red Lipgloss

Herkese merhabalar!
Daha önce size H&M'in Wine Red isimli ojesini şurada tanıtmıştım. Bugün de onunla ikili olarak aldığım glosstan bahsetmek istiyorum.
Ambalajıyla ilgili fazla söyleyebileceğim bir şey yok. Sıradan ne çok süper ne de kötü tasarımı olan bir ambalajı var. Ben ojeninde, glossunda rengine vurulup aldım açıkçası.



Renk tam bir vişne çürüğü. Maalesef dudakta tam olarak bu koyu tonu vermiyor. Çünkü tam renk versin diye ikinci katı sürmek istediğimde maalesef ilk katta uyguladığım üründe sıyrılıp dudağım ortaya çıkıyor.



H&M bir çok ürününde olduğu gibi bu üründe de beni hayalkırıklığına uğrattı diyebiliriz aslında. Öncelikle yapısından bahsedeyim. En sevmediğim yapış yapış, zor kullanımlı glosslardan biri oldu.




Aplikatör kısmı da benim için çok kötü çıktı çünkü oldukça sert, hiç bir kıvrımı olmayan dümdüz ve baya uzun bir süngeri var. Dudağın kenarlarına bulaştırmadan uygulamak neredeyse imkansız bu aplikatörle.



Benim için ciddi anlamda bir halaykırıklığı oldu bu ürün. Hem yapı olarak, hem uygulama kolaylığı olarak hem de renk olarak beni tatmin etmedi.



Sanırım oje ve glossun seti 14 tl civarındaydı. Alalı baya olduğundan fiyatı çok net hatırlamıyorum işin aslı.

İyi geceler...



2 yorum:

  1. Uff ayni rengin daha iyi olan bir marka biliyir musun renk cok güzel duruyor

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil