14 Ocak 2014 Salı

Flormar Glitter GL09 Oje

Yaşasın yine bir oje yazısı diyenleri duyar gibiyim. Her hafta bir oje yazısı yazacağımı söyledikten ve yazmaya başladıktan sonra çok olumlu tepkiler aldım tekrar tekrar teşekkür ederim herkese.

Son zamanlarda ne kadar ışıltılı, simli, pullu ojem var çıkardım çekmeceden kullanmaya başladım. Flormar'ın Glitter serisinden GL09'da bu ojeler arasında bayadır kullandıklarımdan biriydi. Ben de bugün sizi onunla tanıştırmak istedim.



Metal görünümlü aynalı kapağı ve aynı efektten etiket tasarımı çok hoş. Sanırım bu seriden aldığım ilk ojeydi bu. Bazen bütün tırnaklarıma, bazen tırnak uçlarım ya da tırnak diplerime, bazen de sadece yüzük parmağıma uygulayarak kullanıyorum.



Fırçası eski usul ince fırçalardan ki ben kalınlara oranla kesinlikle inceleri daha çok seviyorum. Evet pullu ojede kalın fırça olunca daha çok sim geliyor bir kerede ama kalınla da sadece tırnağımın bir bölgesine uygulama yapmak istediğimde zorlanıyorum.



İçinde mor, pembe, açık mavi büyük pullar ve mor küçük simler var. İnanılmaz ışıltılı ve dikkat çekici bir o kadar da şeker bir oje bu. Ben çok seviyorum.




Burda da sadece tırnak diplerime uygulayıp üstünden bir kat cilayla geçmiş halimi görüyorsunz. Simli ojeyi her türlü kullanmayı sevsem de bu tarz bölgesel kullanımlar daha çok hoşuma gidiyor.



Uzun zamandır benimle olmasına rağmen kuruma yapmadı oje. Sanırım pullu ojeler daha uzun süre dayanıyor. Tırnağa uygularken aynı yere iki kere sürdüğünüzde yeterli ürüne sahip oluyorsunuz. Eğer ben çıkarmazsam 4-5 gün bozulmuyor. 

Fiyatını tam hatırlamamakla birlikte 4 tl civarındaydı diye düşünüyorum. 
Sevgiler....





4 yorum:

  1. İri pullu ojeler harikalar :) Gabrini markasanın gümüş ve altın pullu olanlarını da aldım. Onlarda oldukça kaliteli, daha önce gabrini ojem olmamıştı, biraz şüpheliydim alırken. Sana da tavsiye ederim üstelik 2 lira :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel ya kesinlikle almaliyim bende özellikle senin kullanım şeklin bir harika

    YanıtlaSil