24 Aralık 2013 Salı

H&M Nudes 3'lü Far Paleti

Herkesin haftanın ikinci gününü eğlenceli ve huzurlu geçirmesini dileyerek yazıma başlamak istiyorum bugün.

Malumunuz H&M yavaş yavaş kozmetik ürünlerini Türkiye pazarına sokmaya başladı. Henüz her şubesinde her ürün bulunamasa da ben gördüğüm zaman sırf ürünlerinin nasıl olduğunu görmek için ihtiyacım olmasa da alıyorum.


Bu palet benim H&M ürünleri arasından nadir beğendiğim ürünler kategorisine giriyor. En güzel özelliği minicik olması. Cebinize bile sığabilecek boyutta. Evde kalmayacağım hünlerde ya da eve uğramadan akşam bir yere geçeceğimde makyaj çantamda ağırlık yaratmayacak minicik bir palet. Ayrıca dantel görüntülü ambalajı da çok şeker.


Soldan sağa farların isimleri; Ivory, Nude, Brown. Bu şeker mi şeker minicik palette sadece ortadaki Nude isimli far ışıltılı, diğer ikisi mat yapılı farlar.
Gördüğünüz gibi sünger uçlu bir aplikatörde paletle birlikte geliyor.



Nude: Göz pınarlarımı aydınlatmak için çok hoş sedefli bir yapıya sahip. Hem abartılı durmuyor hem de aydınlık ve uyanık bir görüntü veriyor.
Ivory: Kaş altlarımda kullandığım çok hafif yapılı diğer iki renge göre daha az pigmentli bir kırık beyaz.
Brown: Bazen tüm göz kapağımda bazen de göz kapağımın dış kısımlarına gölge yapmak amacıyla kullandığım bir kahverengi.

Ben bu paleti çok sevdim. Fiyatı da oldukça uygundu 7 tl'ye aldım. Bir de Smokey olanı vardı siyah ve grilerden oluşan, o tonları doğal tonlara nazaran daha az kullandığım için almadım ama biraz içimde kaldı tabi.

Siz H&M farlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

2 yorum:

  1. Geçen gün gittiğimde gördüm ama elimde kahve tonlu farlar çoğunlukta olduğu için almadım güle güle kullan.. Dantel deseni ise al beni al beni diyor :)

    YanıtlaSil