21 Temmuz 2013 Pazar

Diadermine High Tolerance Makyaj Temizleyici Jel

Herkese merhaba, bu yazım aslında uzun zaman önce yazmam gereken bir ürün hakkında olacak.Bu zamana kadar beklememin sebebi ürüne sürekli yeni bir şans daha vermem oldu en baştan onu da söyleyeyim.

Her konuda olduğu gibi makyaj temizleme jellerinde de daimi olarak farklı markaların ürünlerini kullanıp cildim için en iyisini bulma arayışlarımdan birinde, Watsons'ta Diadermine'ın hassas ve düşük toleranslı ciltler için yeni bir temizleme jeli çıkardığını söyleyip ürünü rahat bir 10 dakika öven satış temsilcisinin hem gazına gelerek hem de yeter artık sussun diye ( gerçekten almazsam yakamı bırakmayacak cinstendi) aldım.



- Paraben
- Silikon 
- Parfüm 
içermemesi en başta çok hoşuma gitmişti ne yalan söyliyeyim.Ne kadar zararsız bir ürün falan diye düşünürken eve gelip bir heves makyajımı yıkadım.
Temizlemedi.Hem de yüzümde ağır bir makyaj yoktu.Heralde 2 pompa yetmedi diye düşünüp tekrar ürünü uygulayıp yıkadım gözlerim ovalamaktan kan çanağına döndü ama rimelimi çıkaramadı.
Bir süre bir kenara bıraktım ürünü çünkü tek başına temizlemeyi başaramadığından ardından mutlaka başka bir ürün kullanmam gerekiyordu ve bu da işime gelmedi.
Bir süre sonra (yaklaşık 1 hafta) tekrar denemek istedim ama kokusu çok garipti.Baya keskin sanki alkol gibi kokuyordu.Yine de bırakmadım başka ürünlerle birlikte kullandım baya.




Şuan gördüğünüz gibi bitmek üzere ama bir daha kesinlikle almam.Diadermine'ın hemen hemen her ürününden memnun olan biri olarak ilk kez bu kadar hayalkırıklığına uğradım bu markadan yana.Resmen zorla kullanıyorum bitsin diye.

Eğer çok hafif makyajlar yapıyorsanız belki işinizi görebilir.Ya da 3-4 ürünle birlikte makyaj temizleyecek kadar enerjiniz varsa kullanabilirsiniz.
Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi, cildimi germedi, yakmadı.

Gratis, Watsons gibi yerlerde bulabilirsiniz sanırım 13-14 tl gibi bir fiyatı var.

Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. Diadermin güzel bir marka ama bazen arada ufak tefek memnunıyetsızlıkler olabiliyor.
    Bana da beklerim ;
    http://senistiyorruj.blogspot.com/
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım her markanın her ürünü iyi olmuyor maalesef:(

      Sil