20 Kasım 2016 Pazar

Güneş Gözlüğü Seçmeme Yardım Edin!!


Herkese selam!

Özellikle  kadınlar o günkü tarzlarına göre güneş gözlüğü kullanıyor. Merak etmeyin ben de sizdenim ama özellikle hayatıma sporu dahil etmeye başladığım bu dönemde dışarda spor yaptığımda şıklıktan çok işe yarayacak gözlükler aramaya başladım. Bu arada siz de benim gibi sporla yaşamaya alışma dönemindeyseniz kesinlikle dışarda spor yapmayı deneyin. Kapalı alanlardan çok daha eğlenceli ve kolaymış. Neyse konuya dönecek olursak ben biraz araştırmaya başladım ve  internette dolaşırken https://www.atasunoptik.com.tr/outdoor-gunes-gozlugu-modelleri modellerine denk geldim. 

Tamam itiraf ediyorum outdoor gözlükler özellikle biz kadınlar için tasarım açısından göze çok hitap etmiyor ama koşu, trekking, kayak gibi sporlarda günlük hayatta kullandığımız gözlükleri kullanmamız hem kullanım kolaylığı sağlamıyor hem de abes duruyor. Daha önce bir kere kendim için bir kere de annem için Atasun'un online sitesinden alışveriş yapmıştım. Alışverişim sorunsuz olduğu için neden yine burdan bakmıyorum ki diyip siteye girdim.

İstediğim şey güneşe ve rüzgara karşı tam koruma ve tabi ki kesemi zorlamayacak bir gözlük. En çok hoşuma giden şey gözlüğü rahatça her açıdan inceleyebilmek oldu çünkü sitede 360 derece açılarla ürünü inceleme imkanınız var.
Erkek gözlüklerinde baya seçenek var bu arada ama kadınlarda karşıma 3 seçenek çıktı. Ben de acaba bu bana bir işaret mi diye düşünüp babamın yaklaşan doğumgünü hediyesini de aradan çıkarmaya karar verdim.


Babama Oakley'in bu tek renk, polarize gözlüğünü aldım. Aramızda kalsın %25 indirimliydi ve baya uyguna geldi :) Beğeneceğine eminim çünkü son zamanlarda hep bu tarz bir şey arıyordu. 




Bunlar da kadınlar için olan seçenekler. İlk iki model Polaroid markasının ve 300 liradan 90 liraya düşmüş. Ancak ben sanırım üçüncü gözlüğü beğendim. Solaris Sport'un bu gözlüğü de 149 liraymış. Şimdi size soruyorum; sizce bu üçünden hangisini almalıyım? Ben oyumu üçüncüden yana kullanıyorum:)

1 yorum: