8 Temmuz 2015 Çarşamba

Revlon - Rose Glow Aydınlatıcı/Allık



Bir Revlon ürününden bahsetmek istedim bugün. Revlon'un nihayet ülkemize geldiğini öğrendiğimiz Watsons lansmanında aldığım bu ürünü bir kaç kez kullandım ve nihayet sizlere görüşlerimi aktarmaya hazırım.

3 farklı ton seçeneği var: Rose Glow-Bronze Glow-Peach Glow.

Bobbi Brown'ın Shimmer Brick'lerine muadil gösterildiği için özellikle almak istediğim ürün kare, üstü şeffaf, plastik bir ambalajda geliyor.




5 farklı tondan oluşuyor. İsterseniz ayrı ayrı, isterseniz de karıştırarak kullanabilirsiniz. Hatta bu ürünleri far olarak kullananlarda var. Ben bu renk far pek kullanmadığım için denemedim. 

Aslında aydınlatıcıdan çok allık olarak kullanıyorum diyebilirim. Çünkü benim ten rengime aydınlatıcı olmak için fazla pembe.





Tahmin edebileceğiniz gibi oldukça ışıltılı bir ürün. Bunu uyguladığımda yüzüme ekstra ışıltı verecek hiç bir şey kullanmamaya özen gösteriyorum.


Yapılarının çok yumuşak olmaması ise ilk hayalkırıklığım oldu. İkinci hayalkırıklığım ise yanağımda ışıltı değilde sim olarak durması.

Bobbi Brown Shimmer Brick'leri deneyimlediğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki aralarında dağlar kadar fark var.





Renkleri görmeniz için ayrı ayrı denedim. Malesef tek tek kullanmak biraz zor. Ben küçük allık fırçalarıyla biraz biraz uygulayabiliyorum.

 Ürünün gün boyu kalıcılığı iyi. Ben tazeleme ihtiyacı hissetmedim. Özellikle bronz tende daha da hoş durur diye düşünüyorum.




Bu da bütün renklerin karışımının nasıl göründüğü. Özellikle Yaz aylarında buna olmasa bile Bronze Glow'a şans verilebilir. 

Fiyatı 45 tl. Üzgünüm ama ben 45 lirayı hakedecek bir tarafını göremedim. Çok daha ucuza daha hoş duran ışıltılı allıklar var. 
Denemeyi çok isteyenlerin de indirimi beklemelerini öneririm.

*Son olarak bugün benim doğumgünüm. Kutlayan kutlamayan herkese çok teşekkürler:)
Bu zamana kadar beni takip ettiğiniz, paylaşımlarımı önemsediğiniz, yazılarımı okuduğunuz ve bana destek olduğunuz için de hepinize tek tek çok teşekkür ederim.

Mutlu günler...

5 yorum:

  1. Çok detaylı bir ürün yorumlama yapmışsın canım eline sağlık. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. renk nefismiş. fiyatı ise :(
    mutlu yıllar busecim.

    YanıtlaSil
  3. Essence in de buna benzer bir aydınlatıcı/allık/bronzerı vardı ben 10 tl ye falan almıştım sanırım sanırım bununla aynı işi görür :)

    YanıtlaSil