15 Temmuz 2015 Çarşamba

Günlük Makyaj Rutinim ( 2015 Yaz )



Merhabalar, bu Yaz yaptığım günlük makyajımı sizlerle paylaşmak istedim. Genelde o günkü moduma göre makyaj uygulamaları yapıyorum ama son 1 aydır sürekli aynı tarz makyajlar yaptığımı hatta aynı ürünleri kullandığımı farkettim.
Ten ürünü çok kullanmıyorum ama kullandığım zaman tercihim bb kremden yana oluyor. Bitirmeye çalıştığım ürünlerden biri olan Garnier'in bb kremini ince bir kat olarak yüzüme Beauty Blender'la uyguluyorum.
Ardından göz altlarıma minik noktalar halinde kapatıcı uyguluyorum. Bu işlemi de Rimmel London'ın Wake Me Up kapatıcısı ve yine Beauty Blender yardımıyla tamamladıktan sonra göz kapaklarımdaki rengi eşitlemek için yine Rimmel London'ın maalesef ten rengime uymadığı için kapatıcı olarak kullanamadığım Match Perfection kapatıcısıyla yapıyorum.

The Balm'ın Autobalm paletlerinden California'yla geri kalan makyajımın çoğunu tamamlıyorum. Allık olarak paletin içindeki allığı uyguluyorum. Kaşlarımı da paletteki mat renkle (brow/crease) dolduruyorum. Yine aynı farı gözümün crease bölgesine uygulayıp iyice dağıtıyorum.


Paletteki aydınlatıcıyı da kullandıktan sonra, kirpiklerimi kıvırıp Rimmel London'ın Kate Moss mascarasını uyguluyorum. Dudaklarımda ağır renklere son günlerde elim gitmediğinden Dior'un Lip Glow'larından 004 rengini kullanıyorum. 
En son göz altlarımı Flormar'ın Passionate Dots serisindeki toz pudrayla sabitleyip makyajımı bitiriyorum.
Benim bu seneki Yaz makyajımda kullandığım ürünler ve sonuç  bu şekilde.




 Siz neler kullanıyorsunuz?

2 yorum:

  1. Ne güzel bir makyaj olmuş Busecim <3
    Benim makyajıma çok benziyor. Günlük, doğal, sade daha ne olsun!
    Ben garnierin bb kreminden hiç memnun kalmadım, açık tenliler belki memnundur ancak ben koyu tenli olduğum için medium rengi böyle turuncumsu gibi. Yüzüme sürdükten sonra da rengi koyulaşıyor, çamur gibi oluyor. Ayrıca çok aşırı kimyasal kokuyor! Bu bayram indiriminde maybelline dream fresh bb krem aldım tek kelime ile aşık oldum hayatımın bb kremini buldum diyebilirim :)
    Sevgileeer

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı olmuş. Ben özellikle allık rengine bayıldım. Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil