17 Mayıs 2015 Pazar

Revlon Lip Butter - 090 Sweet Tart





Uzun bekleyişin ardından Watsons bizlerin ısrarlarına dayanamayıp Revlon'u Türkiye'ye getirdi. Benim de bu markadan çok merak ettiğim bir kaç ürün vardı ve tabi ki onlardan biri de lip butterlarıydı. 
Nedense lansman günü almayı bırakın testerlarını bile incelemedim lip butterların, hep başka ürünlere gitti elim.
Yaklaşık 2 hafta önce Nişantaşı Watsons'ın önünden geçerken bir anda " bir lip butter almalıyım" dedim ve içeri daldım. Çıktığımda elimde 090 Sweet Tart vardı.
Ambalajıyla başlamam gerekirse Maybelline'in yeni çıkan Color Whisper serisiyle hemen hemen aynı formdalar. Bu arada o yazımı hala okumadıysanız tık tık tık.

Kapak rengi ürün rengine göre değişiyor. Böylece benim gibi fazla dudak ürünü sahibiyseniz ya da bu seriden birden fazla ürününüz varsa tek tek kapaklarını açmak zorunda kalmadan renklerini ayırdedebiliyorsunuz.

Ambalajıyla ilgili karar veremiyorum. Dandik mi yoksa kafi kalitede mi sanırım zaman içinde anlayabilicem.

Aynasız bile uygulama yapılabilecek kadar kolay sürülüyor. Islak bir bitişi var. Bu açıdan ben lipglosslara benzetiyorum. Ağırlık, yapışma hissi yaratmadı.
Mükemmel nemlendiriyor diyemesem de orta derecede nemlendirmesi var. Tabi ki renk veren (yani sadece tedavi edici olmayan) lip balmlara nazaran nemlendirmesi daha iyi.





Kalıcılığı çok başarılı değil. Zaten bu tarz ürünlerin gün boyu kalıcı olmasını beklemek hata olur. Ben gün içinde tazeliyorum.

Özellikle Bahar-Yaz aylarında dudaklarda normal rujlar fazlalık oluyor. Hem hissi hem de sıcakta bulaşma riski beni bu tarz ürünlere yöneltiyor.
Maalesef çatlak ya da kurumuş dudaklarda kötü görünebiliyor. Ben peeling yaptıktan sonra kullanmayı tercih ediyorum.





Bendekinin rengi çok tatlı bir pembe. Aslında renk konusunda çok kararsız kaldım ama bu tarz örtücü olmayan ürünlerde koyu renkler sevmediğimden ve turuncu tonlarını da normalde çok kullanmadığımdan elim buna gitti.

Bazen daha canlı dursun istediğimde bir kaç ton koyu dudak kalemiyle dudaklarımı doldurup sonra bunu uyguluyorum.



Watsons'larda fiyatı 30 tl. İşte bu noktada ürünü beğenmiş olmama rağmen işler değişiyor. Çünkü bence 30 lira verilip alınacak bir ürün değil, o kadar değil yani.
Sizde benim gibi çok merak ediyorsanız bir kere alıp deneyebilirsiniz ama ben ikincisini almayı pek düşünmüyorum.
Siz Revlon Lip Butter'lar hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneme fırsatınız oldu mu?

4 yorum:

  1. Hmm indirimde belki :) Güle gülel kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. gule gule sür canım güzel duruyor ama genede kulanılır,para konusunda malesef haklısın :/

    YanıtlaSil