10 Mayıs 2015 Pazar

Benefit || They're Real Mascara

 
 
 
 
Kısa bir aradan sonra herkese yeniden merhabalar!
Tadilat düşündüğümden de uzun sürdüğü için bir süredir blogda yazı paylaşamadım ama merak etmeyin önümüzdeki dönemde sık sık yazı yayınlayarak bu zamanı telafi edicem.

Bugün konuğumuz Benefit markasının They're Real isimli mascarası. Bu ürüne aşık olan çok insan var. Buna nazaran daha küçük bir grupta hiç hoşlanmadı bu üründen.
Hadi bir de benden dinleyin bakalım bu mascarayı.





Tabi ki "önce küçüğünü al " mottom mini boyu olan her üründe geçerli olduğu gibi bunda da oldu. Şişirilmiş bir ürün mü anlamak için Sephora'larda bulabileceğiniz bu küçük boyu aldım.

Benefit'in diğer ürünlerinin aksine ambalaj tasarımı oldukça sade. Küçük boy rimellerde boyutu nedeniyle yaşadığım uygulama sorununu ilk bir kaç uygulamada bu ürünle de yaşadım ama sonra elim alıştı.
 



8 kat uygulanabildiği söylenen bu mascarayı ben en fazla 2 kat uyguluyorum. Benim istediğim sonuç için yeterli oluyor. Zaten hiç bir şekilde bir mascarayı 8 kat sürmem!
Eğer birden fazla kat sürerseniz kirpik uçlarında topaklanma olabiliyor. Gün içinde o topaklarda göz altlarıma düşebiliyor. O yüzden ya tek kat kullanın ya da diğer katları uygulamadan iyice kurumasını bekleyin.

Kirpiklerinizi tek tek ayırıp, tarayan ve uzatan bir fırçası var. Kirpikleri kaşlara değdiren hemen hemen bütün mascaralar gibi bu da benden geçer not aldı. Tabi ki 74 liraya bunu almak yerine başka bir marka da tercih edebilirsiniz.
 





Evet gözden çıkarmak diğer rimellerdeki kadar kolay değil. Bu yönüyle uzatan rimel arayıp aynı anda gün boyunca akmasın diyenlere bu parayı hakediyor diyebilirim. Ben önce tüm yüzümü yıkadığım temizleme ürünüyle yıkıyorum. Sonra da bazen Bioderma bazen de çift fazlı bir temizleyiciyle siliyorum.



Bir daha alır mıyım?
Belki tekrar küçük boyunu alabilirim ama benim için olmazsa olmaz değil.
Mutlu pazarlar :) 
* Anneler gününüz kutlu olsun!

2 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık, iyi günlerde kullan. ^-^

    YanıtlaSil
  2. Hep merak ettiğim bir maskara, kat kat sürmeyi seven bir olarak birgün denemek istiyorum bunu..

    YanıtlaSil