20 Mart 2015 Cuma

Nars || Virtual Domination Allık Paleti




Wishlist'imin bir maddesinin daha üstünü çizmiş bulunmaktayım. Nars'ın Guy Bourdin serisinin allık paletini kaçırdığıma çok üzülmüştüm. Bunu da kaçırmayı göze alamayacağımdan koşa koşa gidip aldım.
Klasik Nars ambalajı değil. Ben bu halini de çok sevdim. Ancak tabi ki siyah rubbery ambalajın yeri ayrı. 
Kalın ve ağır bir ürün. Kapak boyutunda aynası var.

Açtığınızda 4 tane allık, 1 tane de iki allık boyunda bronzer var. Bende bronzerın tam boyu olduğu için keşke onun yerinde de allık olsaydı diye düşünmeden edemedim. Sonra bir baktım bir çok kişi aynı fikirdeymiş.

Miss Liberty: Benim aydınlatıcı olarak kullanmayı düşündüğüm; bol ışıltılı içinde pembelik ve şeftalilik bulunduran bir renk. 

Sexy Fantasy: Lila, pembe karışımı bir ton. Bu zamana kadar almayı ve kullanmayı hiç düşünmediğim allık renklerinden biri olmasına rağmen hafif uygulamada hoşuma gitti. Açık tende daha iyi durduğunu düşünüyorum. Mat yapılı.

Deep Throat: İçinde küçük ışıltılar bulunan pembe-şeftali bir renk. İçlerinden en çok bu rengi merak ediyordum. Palette her ten rengine uyacak joker renk bu bence.

Final Cut: Mercan rengi oluşuyla dikkatli sürmezseniz palyaçoya döneceğiniz bir allık. Hafif uyguladığımda sağlıklı ve fresh gözüküyorum.

Laguna: İçinde minik ışıltılar olan özellikle açık tenlilere çok uyan bronzer yüz renginizi ısıtmak için birebir. Ayrıca crease bölgem içinde kullanmayı sevdiğim ürünlerden.
Genel olarak hepsi yumuşak yapılı ve kolay tozutuyorlar. 
Pigmentasyonları fena değil. Yukardaki swatchlarda sadece parmağımı dokundurdum, sürtmedim bile. Kalıcılık olarak Sexy Fantasy dışındakiler başarılı.

Paletin fiyatı 180 tl. Artık Sephora'lar da çok sık göremiyorum sanırım kalkmak üzere, o nedenle almayı düşünenler ellerini çabuk tutsun derim.
Mutlu günler.

2 yorum:

  1. Swatch larda 2. ye bayıldııım :) Güle güle kullanın .. Banada beklerim .. www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil