7 Mart 2015 Cumartesi

Guerlain || Rouge G Brilliant B60 Beatrix- Ruj



Selamlar yeniden!
Biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğundan kısacık bir mola verdim. Şimdi bomba gibi yazılarla geri dönüyorum. Umarım bu ayrı kaldığımız kısa sürede sizlerde yazılarımı özlemişsinizdir çünkü önümüzdeki günlerde bol bol yazı yayınlayacağım :)

Bugünün talihlisi Guerlain'in B60 numaralı Beatrix isimli ruju. Bu ürünün sanırım en çok ambalajından bahsedeceğim.

Hatırlarsanız Ysl ruj yazımda ambalajı çok ağır demiştim ama yanılmışım. Bunu görünce ağır ruj neymiş anladım. O yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.





Gümüş rengi, oldukça ağır, bombeli bir ambalajı var. Tabi ki bu kadar ağır olmasının nedeni kendiliğinden aynasının olması.
Ruju kapak kısmından açınca; kapak dikine doğru ikiye ayrılıyor ve çift taraflı ayna ortaya çıkıyor. Ben bayıldım. Hatta yine aynı ambalaj tasarımına sahip glosslarıve rimelleri de var markanın.
Evet itiraf ediyorum ambalajına vurulup aldım. Zaten birazdan rengi görünce bana hak vereceksiniz, renk bulunmaz hint kumaşı değil.
Ekstra ayna taşıma derdinden beni kurtarması ve şık görünüşüyle kalbimi fetheden bu ürün renk olarak Babylips'lerin nude olanına benziyor. Yani çok hafif bir renkle birlikte ışıltı veriyor. Bu ışıltı sim değil. Sanki ıslak bir görüntü gibi. Bu ruju tarif ederken rujla glossun birlikteliği demek daha doğru. Çok hafif rahatsız etmeyen sanki meyvemsi bir kokusu var.
Elimde denediğimde daha pembemsiydi ama dudağımda tam dudak rengim. Oldukça doğal, günlük hayatta kullanabileceğim bir renk. Zaten ben bu ürünü indirimli aldığım için 4 renk seçeneği arasından en iyisi bu olduğu için seçtim, pişman da değilim.

Kalıcılık neredeyse sıfır! Tabiki bu örtücü bir yapısı olmaması ve az renk vermesiyle de alakalı. Sürdükten neredeyse yarım saat sonra puff ruj falan kalmadı. 
Dudağımdaki duruşunu da göstermek istedim ama kamerayı o kadar yamuk tutmuşum ki yamuk yumuk bir dudak çıkmış. Neyse, sonuç olarak bu rujun 110-120 tl gibi bir fiyatı olduğunu düşünürsek ambalajı dışında hiç bir numarası yok. Ambalajının şahaneliği bile o paraya değmez. Benim gibi indirimde bulursanız ve sizde ambalaja bayıldıysanız e alın bari, gerçekten lüks gözüken bir ürün. Ben bu ruju Boyner Online'dan 65 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam. Almadan internetten renklerine detaylıca bakın sitedeki görseller yanıltıcı olabiliyor.




Sürmesi kolay, duruşu doğal ve ambalajı güzel ruj arayanlar deneyebilir. Fiyatını çok bulanlarda hiç üzülmesin bir çok markada bu renk ve yapıda ruj bulmak mümkün.

Herkese mutlu haftasonları diliyorum. İyi dinlenin ve blogumu takip etmeyi unutmayın...

2 yorum:

  1. ambalajına aşık oldum galiba <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle almaya karar verdim zaten rengi bulmak kolay:)

      Sil