5 Şubat 2015 Perşembe

The Balm // Meet Matt(e) Nude Far Paleti





Bu memleketin kadınları The Balm'ı keşfetmeden önce ne yapıyordu acaba? Peki ya Gratis şahane indirimler yapmasaydı da Avrupa ve Amerika'da ki gibi çılgın fiyatlara satılsaydı canım paletler, allıklar,rimeller...

Neyse ki özellikle %50 indirim olduğunda komik fiyatlara güzel ürünler alabiliyoruz. Ben de sanırım en son bayram indiriminde, daha fazla dayanamayarak Meet Matt(e) Nude paletini aldım.
Aylarca bir çok indirimde elime alıp evirip çevirip bırakıyordum ama farkettim ki evde doğru düzgün mat farım yokmuş. Hal böyle olunca alıverdim.

Tabi ki ambalaj yine sert karton ve retro desenlerle süslü. Kapağı boyutunda aynası var ki bu da çok güzel.
Toplam 9 farklı mat far bulunuyor. Farlar baya büyük hatta daha önce bu boyutta farlar olan bir paletim hiç olmamıştı.
Doğal tonları sevenler için ideal çünkü içinde kahveler, somon ve füme renkler var. 
Yumuşacık yapılarıyla uygulamak oldukça kolay.

Bence far bazıyla kullanılmalı çünkü bazsız mükemmel bir pigmentasyonu yok. Karıştırma işlemi çok kolay yapılıyor.

Pigmentasyon açısından yüzyılın en güzel paleti diyemem. Açıkçası bence renk skalası da çok geniş değil. Eskiden indirimlerde çok uygun oluyordu ama şimdi normal fiyatı 90 tl lerde olduğundan bence olmazsa olmaz bir palet değil.
Zaten bu kadar büyük farların bitmesi çok zor. Ben sizin yerinizde olsam (eğer bütçeniz azsa) daha çok renk seçeneği olan küçük farlı bir palet alırdım ki bundan daha da uygun fiyatlara bulmak mümkün.
Yok illa bu diyenlerde bari %50 indirimleri beklesinler.
Hepinize mutlu günler..

2 yorum:

  1. Mat farları sevmiyorum nedense illa hafif ışıltılı olacak :( Ruj da tam tersi mat olacak. Paylaşım için teşekkürler Güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle... Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil