2 Şubat 2015 Pazartesi

Rimmel London || Lasting Finish Nude Fondöten





Merhabalar!
Mutlu ve lodossuz haftalar diliyorum zira 3-4 gündür lodos sayesinde başıma ağrılar saplanıyor artık. Bir an önce sakin havalara geçelim de rahatlayalım.

Gelelim konumuza...
Bugün Rimmel London markasının Lasting Finish fondötenini konuşacağız. 
Rimmel London markasını Watsons şubelerinde bulabileceğinizi bir kez daha hatırlatarak yazıya başlayalım.


Cam ve pompalı bir şişede gelen fondötenimiz spf 20 içermesiyle de kalbimi fethetti.
Bu ürünle ilgili beni en çok şaşırtan durum çok çabuk bitmesi oldu. Fazla da kullanmamama rağmen bir baktım bitivermiş.
 Rimmel London fondötenlerin gelede pompaları sağlam olurdu ancak bu üründe (belki de bana öylesi denk geldi) ürünü 1-2 hafta kullandıktan sonra pompa çalışmamaya başladı.

Ben en açık rengi olan 100 Ivory'i aldım ve tam olarak uymasa da çok sırıtmadı tenimde. Kapatıcılığı azdan ortaya doğru. Zaten bu fondötenin bir de ortadan yoğuna olan çeşidi var (kırmızı kapaklı olan) isterseniz onu da deneyebilirsiniz. Ben karma ve yağlı ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum çünkü mat hatta hafif pudralı bir bitişi var ama kesinlikle cildinizi cansız göstermiyor çünkü yoğun değil.

Yapısı su gibi baya akışkan bu nedenle iki kat uygulamaya müsait. 
Renk skalası maalesef pek geniş değil. Tam teninize uygun rengi bulmak hemen hemen her uygun fiyatlı markada olduğu gibi bunda da zor olabilir.


25 tl civarında fiyatı olan bu ürünü indirimlerde çok daha uygun fiyatlara alıp deneyebilirsiniz. 
Bir sonraki yazıda görüşürüz :)

5 yorum:

  1. Cildim yağlı deneyebileceğim bir ürün paylaşım için teşekkürler sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! Fondöten araştırırken burda buldum kendimi..çok fazla fondöten kullanan biri değilim günlük yaşantımda the balmın renkli nemlendiricisini kullanıyorum, ama özel günlerde kullanabileceğim uygun fiyatlı kapatıcı bir fondöten önerebilir misiniz? spf içermesi sanırım fotograflarda sıkıntı yaratıyormus bu sebeple sormak istedim aslında..
    Cevabınızı bekliyorum,
    Sevgiler.. ^__^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, eğer nadiren kullanacaksanız ve iyi bir şey olmasını istiyorsanız Make Up Forever'ın fondötenlerini önerebilirim. Spf özellikle flaşlı çekimlerde baş düşman o nedenle MUFE'ın HD fondöteni çekimler için tasarlanmış bir ürün olduğpundan işiniz daha kolay olacaktır. Onun dışında cilt tipinize göre Mac'in Nars'ın ya da, uygun fiyatlı isterseniz Loreal ve Rimmel London'ın ürünlerine de bakabilirsiniz, sevgiler..

      Sil
  3. Merhabalar güzel bir yazı olmuş elinize sağlık ben bu fondoteni almayı düşünüyorum fakat renk skalasındaki azlık beni ürküttü şuan maybelline affimatın light porcelen rengini kullanıyorum bu bi tık açık benim cildimden eğer lasting finishin ivorysini alırsam çok mu koyu gelir sizce? 😢😢😔😔

    YanıtlaSil