29 Ocak 2015 Perşembe

Ocak'ta Neler Oldu?



Yeni senenin ilk ayında ben neler yapmışım kısaca bir göz atalım istedim.
Ocak ayının en güzel yanı elbette ki yılbaşıydı. 2015'in çok güzel bir yıl olmasını dileyerek yeni yılı kutladım.







Yılbaşında çok şeker, severek kullanacağım hediyeler aldım. Pandalı ev terliklerini Penti'de, baykuşlu kupayı da Ykm'de bulabilirsiniz. Liseden arkadaşlarımın hediyeleri.




Uzun zamandır istediğim kase büyüklüğündeki kupalardan aldım. Hem de 5.99 gibi komik bir fiyata Migros'tan.
Bu tarz ürünlerde ister mısır gevreği, ister çay kahve ya da bitki çayı, isterseniz de sabahları benim gibi meyveli ya da tahıllı yoğurdunuzu tüketebilirsiniz. Ne zamandor almak isteyip ya desenini ya da fiyatını beğenmiyordum. Güzel bir alışveriş oldu benim için.
Tabi ki rejime başladım ama bu sefer ekstra olarak bir de spora yazıldım. Haftada en az iki gün de spora gitmeye çalışıyorum. Genelde kahvaltılarımda bu tarz tabaklar hazırlıyorum artık. Acelem olduğunda da meyveli yoğurt ya da mısır gevreği tüketiyorum.



Ders çalıştım tabiki. Bir dersimin finali vardı. Sanırım hayatımda hiç çalışmadığım kadar ders çalıştım. 5 gün evden çıkmadım ki buna hala inanamıyorum.





Bu ara almak istediğim bir kaç parça highend ürün olduğu için vicdanımı rahatlatmak adına sık sık bitirme projeleri yaptım. Hatta sizde katılmak isterseniz Instagramda #kozmetikbitirelim hashtagiyle bana katılabilirsiniz. 




Benim Ocak ayım böyle geçti. Siz 2015'in ilk ayında neler yaptınız?




2 yorum:

  1. Buse; biz seni,videolarını,vloglarını çok özledik ama :( Bir ara yüzünü göstermeden video çekme gibi düşüncelerin vardı,hala düşünüyor musun ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çook özledi evet düşünüyorum ama hala çok kararsızım bakalım:)

      Sil