15 Eylül 2014 Pazartesi

Medcezir- Mira Beylice Stil İncelemesi

Medcezir karakterlerinin stil incelemelerine Mira ile devam ediyorum. Serenay Sarıkaya benim beğendiğim bir kadın ve vücudu da elverişli olduğundan çoğunlukla ne giyse yakışıyor. Hadi gelin Mira'nın stilini mercek altına alalım.










Mira her bölümde farklı stillerde görebildiğimiz bir karakter. Sürekli şöyle bir stili var diyemiyorum. Onu her kılıkta, her renkte, her modelde kıyafetlerle ve aksesuarlarla görmek mümkün.





Bir yılbaşı davetinde giydiği Hakan Yıldırım tasarımı siyah transparan detaylı elbisesiyle oldukça seksi görünüyor Mira. Sanırım stili hakkında söyleyebileceğim şeylerden biri de bu kılığından da anlayabileceğimiz gibi seksiliği her zaman başka bir şeyle hafiflettiği. Mesela burdaki sütçü kız örgüsü.
Belki ense topuzu olsaydı, elbise ve kırmızı rujla tamamen dişi ve vamp görünebilirdi ama o görüntüyü biraz daha gençleştirmek adına bu saç modelini kullanmış.





Mira, modayı takip eden bir genç kız. Bazen spor bazen daha kadınsı, her renk her desen görebilirsiniz onu. Özel davetler haricinde genelde doğal bir görüntüsü var.






Hem üstte hem altta kot kullanılmasını demode bulmaya başlasam da son sezonlarda yine trend oldu. Mira'da dizinin ilk bölümlerinden birinde kot etek ve bluz birlikteliğinden oluşan bir kombinle hem spor hem de oldukça hanım hanımcık bir tarz yaratmış.












Tabi ki düzgün vücudunu sporla koruyan Mira'yı dizi boyunca arada sırada spor kıyafetleriyle de görüyoruz.








Sezonda moda olan her parçayı o haftaki Medcezir'de Mira'nın üstünde görüyoruz. Göbekten bağlanmış kot gömlekler, yazılı tişörtler, uzun tül etekler, bol kullanılan aksesuarlar hep trendi takip eden kızımızın üstünde.





Desenleri karıştırdığı da oluyor. Kısa etekleri ne kadar yakıştırıyorsam, uzun salaş etekleri de o kadar yakıştırıyorum Mira'ya. Bohem bir havaya giriyor bir anda.












Saçlarıysa genellikle sade. Ya açık bırakılıyor ya da sıradan bir şekilde toplanıyor. Dizi boyunca saç boyunda ya da renginde pek bir değişiklik olmadı.







Umarım Mira'yı yeni sezonda da yine geçtiğimiz sezon olduğu gibi stil sahibi ve güzel parçalar içinde izleriz.
Sizler Mira Beylice'nin stili hakkında neler düşünüyorsunuz?

2 yorum: