8 Ağustos 2014 Cuma

Trend Alarmı!!!! Sırt Çantaları




Okul çağlarımızda kurtulmak istediğimiz bize çocuksu gelen sırt çantaları son sezonlarda yeniden moda haline geldi. Artık herkes günlük hayatında farklı desen ve modellerde sırt çantaları tercih ediyor.








Muhtemelen bu moda en çok çantasında her şeyi bulundurmak isteyenlere yarayacaktır. İçinde istediğiniz her şeyi rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Özellikle festival, şenlik ya da piknik gibi organizasyonlarda ve ya günübirlik kaçamaklarda oldukça işinizi görürler diye düşünüyorum.







Üstelik sağlık açısından da omuz çantalarından daha iyi. Taşıdığınız yük iki omzunuza da eşit olarak bölünüyor ne de olsa. Tabi yine de siz çantanızı kaya gibi ağır hale getirmeyin.






Peki ben bu modaya nasıl ayak uydurucam?
Bu soruyu duyar gibiyim. Şimdi sizlere sırt çantanızı nasıl kombinleyeceğinizle ilgili biraz fikir vermek istiyorum.

Skinny jeanlerle günlük ve rahat bir görüntü elde etmek için kullanabilirsiniz.






Bir çok ünlü kış aylarında deri ceketleri ya da geniş hırkalarıyla sırt çantalarınız kombinliyor. Yine çok rahat bir stil elde edebilirsiniz.






Deri sırt çantaları benim favorilerim arasında. Hem çok şıklar hem de kombinlemesi kolay. Şık bir elbiseyle ya da yine günlük hayatta kot ve ya keten pantolonlarınızla kullanabilirsiniz.
Gerçekten deri çanta her zaman şık duruyor; sırt çantası olsa bile.






Kot şortunuz ve tişörtünüzle desenli sırt çantanızı kombinleyebilirsiniz. Rihanna gibi kaykaycı görüntüsü elde etmeniz mümkün.







Tabi ki bazılarınız daha şık, hanım hanımcık olmak isteyecek; o zaman da tercihiniz siyah küçük elbiseyle ya da desenli uçuş uçuş eteğinizle kullanabileceğiniz şık tasarımlı sırt çantaları olmalı.











Ben kış aylarında oversize montlar ya da büyük, salaş kazaklarla daha rahat çizgilerle tasarlanmış sırt çantalarını çok yakıştırıyorum.





Zımba ve leopar modası her şeyde olduğu gibi bu trendde de hüküm sürüyor.
Deri üstüne zımbalı ve ya leopar desenli olanları tercih ederek iki moda akımını birleştirebilirsiniz.







Aztek desenliler, floral temalı ya da geometrik formlu olanlar...
Hangisi sizin için daha kullanışlı ya da şıksa onu tercih edebilirsiniz.






Sırt çantaları aslında bir çok tasarımcının milyarlarca lira değerinde çantalar tasarlayıp defilelerinde tanıtmalarıyla tekrar can buldu.
Chanel'de bu markalardan biri. Oldukça salaş, eski görünümlü olduklarına bakmayın fiyatları cep yakıyor.





Moschino'da sırt çantalarını yeniden moda dünyasına sokan markalardan. Deri ceket görünümlü sırt çantası ilk çıktığından bir çok ünlü de görmüştük.


Uygun fiyatlı seçenekler için Eastpak,  Accessorize , H&M, Six gibi mağazalara bir göz atabilirsiniz.


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder